Visma.net logo
Let’s get you up and running with data from Visma.net

Category

  • ERP
  • Finans

Visma.net

Integration

BrightAnalytics centraliserer alle finansielle og operationelle data i en enkelt platform og giver dig mulighed for at kombinere disse tal i en uendelighed for at opnå den mest omfattende indsigt.

Dataene fra Visma.net omdannes til klare og interaktive dashboards, grafer og rapporter på BrightAnalytics-platformen, der fortæller den sande historie bag tallene. I BrightAnalytics er alle finansielle og operationelle rapporter tilgængelige med det samme:

Og meget mere!

Om Visma og Visma.net

Cloud-platformen Visma.net tilbyder smarte værktøjer, der automatiserer og forbinder dine forretningsprocesser. Platformen dækker finansiel administration, lagerstyring, projektstyring og HRM.

BrightAnalytics kan forbindes til forskellige Visma-softwareløsninger, uanset teknologi eller applikationstype. BrightAnalytics-platformen centraliserer alle data og giver indsigt i realtid i virksomhedens resultater. Se de andre Visma-integrationer:

logo flower

Forbindelse af værdifulde data

BrightAnalytics er allerede forbundet med mere end 120 applikationer, og der kommer hele tiden flere til! Fandt du ikke dit stik? Lad os vide det, så tager vi os af det med det samme!

“BrightAnalytics er allerede mit yndlingsværktøj, og jeg har kun opdaget toppen af isbjerget. Jeg ser frem til at optimere vores rapporter yderligere.”
– Johan Ehlinger, Group Business Controller
Densiq logo