Pengestrømsopgørelse

BrightAnalytics afslører virkeligheden i dit cash flow.

Cash view cashflow statement

Indtægter er forfængelighed, overskud er sundhed, men kontanter er virkeligheden. Få et klart indblik i din virksomheds likviditetsbevægelser takket være pengestrømsopgørelsen.

Pengestrømsopgørelsen er et modul, der er en standarddel af grundmodulet.

BrightAnalytics giver dig mulighed for at kombinere endeløse tal fra forskellige datakilder. Aldrig før har du været i stand til at nærme dig så perfekt din virksomheds likviditetssituation nu og i den nærmeste fremtid.

“Dataene visualiseres i klare cash flow-rapporter og giver både ledelse og aktionærer et løbende indblik i virksomhedens finansielle resultater.”
– Philippe Van Den Bossche, CFO Services Manager (VGD)
House of Talents logo

Opdage vores kontantmodul?

  • Hvem er BrightAnalytics?

    BrightAnalytics er en dynamisk teknologivirksomhed i vækst. Det er vores mål at hjælpe virksomheder med at strømline deres ledelsesrapporteringsprocesser. Hold styr på et skiftende forretningsmiljø, og voks hurtigt og bæredygtigt!

  • Hvad er ledelsesrapportering?

    Ledelsesrapportering består i at indsamle data, og visualisere dem på en enkel måde.

  • Hvad tilbyder BrightAnalytics med hensyn til rapportering af kontanter?

    Likviditetsmodulet i BrightAnalytics består af posters alder (kunder-leverandører) og pengestrømsanalyser. Dette kan tilvælges til platformen. Jo mere omfattende vi gør datakilden, desto flere tendenser kan forudsiges med hensyn til likviditet.