Hvorfor BrightAnalytics?

For ambitiøse virksomheder er en intuitiv, pålidelig og hurtig rapporteringsplatform som BrightAnalytics guld værd.

Få mere fart på med BrightAnalytics

Få øjeblikkelig synlighed som CEO og tag de rigtige strategiske beslutninger ved at konsolidere din økonomiske og operationelle rapportering.

Eller bring din økonomiafdeling i topform som CFO ved at automatisere din ledelsesrapportering. Spar tid og tag pålidelige beslutninger med BrightAnalytics.

Vores rapporteringsplatform bringer dig i højeste gear!

“Dataene visualiseres i klare cash flow-rapporter og giver både ledelse og aktionærer et løbende indblik i virksomhedens finansielle resultater.”
– Philippe Van Den Bossche, CFO Services Manager (VGD)
House of Talents logo
 • atom-alt
  En enkelt version af sandheden

  En enkelt version af sandheden, der er samlet på én rapporteringsplatform. Altid klar indsigt i finansielle og operationelle resultater.

 • atom-alt (4)
  Integration af data i realtid

  BrightAnalytics rapporteringssoftware kan forbindes til enhver regnskabspakke og ethvert ERP- eller CRM-system. Vi overfører transaktionerne i realtid, så du altid arbejder med nøjagtige tal.

 • atom-alt (3)
  Styrk visualiseringer

  Læs tallene i klare og overskuelige visualiseringer. Fra overskuelige tabeller og avancerede diagrammer til heatmaps og geomapping.

 • atom-alt (5)
  Dynamiske filtre

  Skift hurtigt mellem overordnede rapporter på tværs af organisationen til filtrerede visninger med analytiske dimensioner. Disse filtre kan defineres i administrationspanelet.

 • atom-alt (2)
  Samlede visninger

  Som standard vises dataene samlet på tværs af alle virksomheder. Klik og træk for at sammenlægge eller sammenligne resultaterne for forskellige virksomheder eller forretningsenheder.

 • atom-alt (1)
  Fleksible adgangsrettigheder

  Adgangsrettigheder kan indstilles i 2 retninger op til personniveau: baseret på data (f.eks. region, enhed…) eller baseret på funktionalitet (f.eks. visninger, klik på…).

BrightAnalytics en BI tool uitleggen

Bruger du allerede et BI-værktøj?

I mange organisationer sameksisterer vi også med et BI-værktøj. Det er her BrightAnalytics gør forskellen. Vores finansielle og operationelle rapporteringssoftware danner den visuelle skal, der dækker alle de data, hvorfra de strategiske beslutninger flyder.

 • Hvem er BrightAnalytics’ målgruppe?

  BrightAnalytics er en dynamisk teknologivirksomhed i vækst. Det er vores mål at hjælpe virksomheder med at strømline deres ledelsesrapporteringsprocesser. Hold styr på et skiftende forretningsmiljø, og voks hurtigt og bæredygtigt!

 • Hvorfor bruge BrightAnalytics som CEO?

  Som CEO får du fuldstændig gennemsigtighed og følger alle finansielle og operationelle resultater tæt.

 • Hvorfor bruge BrightAnalytics som CFO?

  Vores rapporteringsplatform genererer strategiske rapporter, hvilket giver dig mere tid som CFO til at fortolke tallene.