Sikkerhed og teknologi.
Klare prioriteter

Hos BrightAnalytics gør vi alt, hvad der skal til for at mindske risikoen. Med mennesker, med teknologi og med processer.

atom-alt

Privat sky

BrightAnalytics opretter sit eget miljø for hver enkelt klient. På denne måde falder dine fortrolige data aldrig i uønskede hænder.

atom-alt (2)

Fysisk sikkerhed

BrightAnalytics bruger et eksternt biometrisk låst datacenter i Belgien (Unix Solutions). Dine data er således stærkt sikret og beskyttet i overensstemmelse med belgisk lovgivning.

atom-alt (5)

Sundhedstjek

For at sikre, at rapporteringen er i overensstemmelse med kildedataene, har vi implementeret indbyggede sundhedskontroller, der registrerer uregelmæssigheder mellem platformen og kildedataene.

atom-alt (1)

Sikret netværk

BrightAnalytics’ netværk anvender en lagdelt arkitektur, som giver beskyttelse mod adskillelse.

atom-alt (3)

Anvendelsesforanstaltninger

Vi sørger for de nødvendige foranstaltninger til at holde applikationen stærk og sikker, f.eks. løbende softwareopdateringer, kodegennemgang, penetrationstest og etisk hacking.

atom-alt

Overvågning

Hos BrightAnalytics overvåger vi programmet løbende. Der føres et revisionsspor over alle login og ændringer, og adgangen til programmet overvåges.

“Dataene visualiseres i klare cash flow-rapporter og giver både ledelse og aktionærer et løbende indblik i virksomhedens finansielle resultater.”
– Philippe Van Den Bossche, CFO Services Manager (VGD)
House of Talents logo
Lets make your data talk BrightAnalytics

Har du spørgsmål? Tøv ikke med at kontakte os!

Vores udviklere og forretningsanalytikere står bag dig.