Klientsager

Vores platform vokser med de seneste teknologiske udviklinger og vores kunders skiftende behov.

Læs vores kunders historier.

Hos BrightAnalytics ser de problemet og løser det. De reagerer hurtigt og er altid villige til at hjælpe.
– Maria Nilsson, CFO
Læs mere

Wolftech Broadcast Solutions

Vi kan nu træffe informerede beslutninger om, hvordan vi skal drive vores forretning takket være de nyttige oplysninger, som BrightAnalytics giver os, siger Arild Nordrevoll, CFO hos Wolftech Broadcast Solutions.
Læs mere

Open Infra

“BrightAnalytics holder præcis, hvad det lover, både når det gælder kundesupport og systemets kerne,” siger Erik Rothman, vicekontorchef hos Open Infra.
Læs mere

Contimac

“Når dit regnskab først er udført dagligt på en professionel, effektiv, konsekvent og passende måde, bliver det meget hensigtsmæssigt at overvåge udviklingen nøje.”
Læs mere

BAVET

For det Gent-baserede Bavet er der ingen grænser for vækst. Men på en kontrolleret måde, tak.
Læs mere

Sportoase

Siden Sportoase har brugt BrightAnalytics til deres finansielle rapportering, har de kun vundet i tid og effektivitet. I dag har bestyrelsen og den operationelle ledelse styr på tallene.
Læs mere

Linum Group

Nemt at spore og konsolidere transaktioner mellem selskaber: Dette er et must for Linum Group, og derfor valgte de BrightAnalytics.
Læs mere

Isocab Construct

“Vi spilder ikke tid på at indsamle tal, men kan komme i gang med det samme. Det er i sidste ende det, aktionærerne er interesserede i.”
Læs mere

BM Engineering

Du føler, at denne virksomhed lægger vægt på kundetilfredshed. Lige fra demoen om kontrakten og importen af dataene til færdiggørelsen af vores spørgsmål”, fortæller Jan Leye, CEO og stiftende partner i BM Engineering.
Læs mere

Van der Erve N.V.

Med starten på koronapandemien i marts 2020 begyndte en periode med usikkerhed for Van der Erve Europa. Tid til et værktøj, der kan lave en likviditetsprognose!
Læs mere

Dixon & Company

Dixon & Company voksede og havde brug for professionalisering, så de valgte BrightAnalytics-rapporteringsplatformen.
Læs mere

Den belgiske svinekødsgruppe

Belgian Pork Group fandt i BrightAnalytics den ideelle platform til en mere effektiv tilgang til deres driftsrapportering.
Læs mere

HYE – H2O-gruppen

13 datterselskaber, 3 forretningsområder: det er H2O Group. Tallene for alle datterselskaberne forvaltes i forskellige regnskabspakker, men til rapportering er der kun ét værktøj: BrightAnalytics.
Læs mere

Euroglas

Før havde vi en enkelt statisk side i Excel, som vi ikke kunne manipulere. I dag kan vi alle sammen analysere tallene i detaljer på vores månedlige møde. Fantastisk!
Læs mere

Forsite

Forsite bistår virksomheder som finansielle og strategiske rådgivere. BrightAnalytics er et nyttigt værktøj til at overvåge og analysere tallene.
Læs mere

Narviflex

Endelig at få realtidsrapportering om de forskellige enheders og koncernens ydeevne: Det var det, Narviflex søgte, da de valgte BrightAnalytics.
Læs mere

Lad os få dine data til at tale!

Anmod om en demo i dag. Der er ingen betingelser.