Klientsager

Vores platform vokser med de seneste teknologiske udviklinger og vores kunders skiftende behov.

Læs vores kunders historier.

FotoDries 1 min
Numbers are more than ever an argument in decisions today. And that is the merit of BrightAnalytics, which makes this very visible.    
– Dries Holvoet, Managing Director
Læs mere

Helio

Det lykkedes mig overraskende hurtigt at sætte balancen og P&L-kortlægningen op og etablere en struktur. Jeg forstod næsten med det samme, hvordan jeg skulle bruge BrightAnalytics til at give vores CEO og COO nøjagtige økonomiske analyser på månedsbasis.
Læs mere

MIAB

Måske vil vi i fremtiden opkøbe virksomheder med andre regnskabspakker. Vi ved nu, at vi nemt vil kunne forbinde dem med vores rapporteringsværktøj.
Læs mere

Spark Vision

Jeg har fuld kontrol over de moduler, jeg arbejder med. Jeg er ikke afhængig af en ekstern softwareudvikler og kan selv implementere ændringer. Og hvis jeg har et spørgsmål eller en anmodning, er alt muligt med BrightAnalytics.
Læs mere

To øl

Takket være Health Check-alarmerne hver morgen ved vi, hvornår der er behov for en kort opdatering. Det giver os ro i sindet: Vi kan altid stole på tallene.
Læs mere

S-GROUP Solutions

Hos BrightAnalytics ser de problemet og løser det. De reagerer hurtigt og er altid villige til at hjælpe, siger Maria Nilsson, CFO hos S-GROUP Solutions. 
Læs mere

Wolftech Broadcast Solutions

Vi kan nu træffe informerede beslutninger om, hvordan vi skal drive vores forretning takket være de nyttige oplysninger, som BrightAnalytics giver os, siger Arild Nordrevoll, CFO hos Wolftech Broadcast Solutions.
Læs mere

Open Infra

“BrightAnalytics holder præcis, hvad det lover, både når det gælder kundesupport og systemets kerne,” siger Erik Rothman, vicekontorchef hos Open Infra.
Læs mere

Contimac

“Når dit regnskab først er udført dagligt på en professionel, effektiv, konsekvent og passende måde, bliver det meget hensigtsmæssigt at overvåge udviklingen nøje.”
Læs mere

BAVET

For det Gent-baserede Bavet er der ingen grænser for vækst. Men på en kontrolleret måde, tak.
Læs mere

Sportoase

Siden Sportoase har brugt BrightAnalytics til deres finansielle rapportering, har de kun vundet i tid og effektivitet. I dag har bestyrelsen og den operationelle ledelse styr på tallene.
Læs mere

Linum Group

Nemt at spore og konsolidere transaktioner mellem selskaber: Dette er et must for Linum Group, og derfor valgte de BrightAnalytics.
Læs mere

Isocab Construct

“Vi spilder ikke tid på at indsamle tal, men kan komme i gang med det samme. Det er i sidste ende det, aktionærerne er interesserede i.”
Læs mere

BM Engineering

Du føler, at denne virksomhed lægger vægt på kundetilfredshed. Lige fra demoen om kontrakten og importen af dataene til færdiggørelsen af vores spørgsmål”, fortæller Jan Leye, CEO og stiftende partner i BM Engineering.
Læs mere

Van der Erve N.V.

Med starten på koronapandemien i marts 2020 begyndte en periode med usikkerhed for Van der Erve Europa. Tid til et værktøj, der kan lave en likviditetsprognose!
Læs mere

Dixon & Company

Dixon & Company voksede og havde brug for professionalisering, så de valgte BrightAnalytics-rapporteringsplatformen.
Læs mere

Lad os få dine data til at tale!

Anmod om en demo i dag. Der er ingen betingelser.