Klientsager

Vores platform vokser med de seneste teknologiske udviklinger og vores kunders skiftende behov.

Læs vores kunders historier.

Arild-Nordrevoll-Wolftech
Vi kan nu træffe informerede beslutninger om, hvordan vi skal drive vores virksomhed takket være de nyttige oplysninger, som BrightAnalytics giver os.
– Arild Nordrevoll, CFO
Læs mere…

Contimac

“Når dit regnskab først er udført dagligt på en professionel, effektiv, konsekvent og passende måde, bliver det meget hensigtsmæssigt at overvåge udviklingen nøje.”
Læs mere…

BAVET

For det Gent-baserede Bavet er der ingen grænser for vækst. Men på en kontrolleret måde, tak.
Læs mere…

Sportoase

Siden Sportoase har brugt BrightAnalytics til deres finansielle rapportering, har de kun vundet i tid og effektivitet. I dag har bestyrelsen og den operationelle ledelse styr på tallene.
Læs mere…

Linum Group

Nemt at spore og konsolidere transaktioner mellem selskaber: Dette er et must for Linum Group, og derfor valgte de BrightAnalytics.
Læs mere…

Isocab Construct

“Vi spilder ikke tid på at indsamle tal, men kan komme i gang med det samme. Det er i sidste ende det, aktionærerne er interesserede i.”
Læs mere…

BM Engineering

Du føler, at denne virksomhed lægger vægt på kundetilfredshed. Lige fra demoen om kontrakten og importen af dataene til færdiggørelsen af vores spørgsmål”, fortæller Jan Leye, CEO og stiftende partner i BM Engineering.
Læs mere…

Van der Erve N.V.

Med starten på koronapandemien i marts 2020 begyndte en periode med usikkerhed for Van der Erve Europa. Tid til et værktøj, der kan lave en likviditetsprognose!
Læs mere…

Dixon & Company

Dixon & Company voksede og havde brug for professionalisering, så de valgte BrightAnalytics-rapporteringsplatformen.
Læs mere…

Den belgiske svinekødsgruppe

Belgian Pork Group fandt i BrightAnalytics den ideelle platform til en mere effektiv tilgang til deres driftsrapportering.
Læs mere…

HYE – H2O-gruppen

13 datterselskaber, 3 forretningsområder: det er H2O Group. Tallene for alle datterselskaberne forvaltes i forskellige regnskabspakker, men til rapportering er der kun ét værktøj: BrightAnalytics.
Læs mere…

Euroglas

Før havde vi en enkelt statisk side i Excel, som vi ikke kunne manipulere. I dag kan vi alle sammen analysere tallene i detaljer på vores månedlige møde. Fantastisk!
Læs mere…

Forsite

Forsite bistår virksomheder som finansielle og strategiske rådgivere. BrightAnalytics er et nyttigt værktøj til at overvåge og analysere tallene.
Læs mere…

Narviflex

Endelig at få realtidsrapportering om de forskellige enheders og koncernens ydeevne: Det var det, Narviflex søgte, da de valgte BrightAnalytics.
Læs mere…

Kvalitet ved design

Vidensvirksomheden QBD bruger BrightAnalytics som en central platform til at forbinde forskellige systemer.
Læs mere…

Magnum Heating Group

Jean-Paul ønskede at kunne se, hvad der skete i hans virksomhed med et enkelt tryk på en knap.
Læs mere…

Lad os få dine data til at tale!

Anmod om en demo i dag. Der er ingen betingelser.