"Vi har brug for absolut sikkerhed for, at den virksomhed, vi arbejder med, holder alting ajour og præcist. Det er præcis det, som BrightAnalytics tilbyder os."

-Erik Rothman, Deputy CFO
OpenInfra_Erik_bewerkt
"BrightAnalytics holder præcis, hvad de lover, både når det gælder kundesupport og systemets kerne."
- Erik Rothman, Deputy CFO

Connectors in use

Modules in use

Intuitionens styrke

Open Infra styrker sin vækst med BrightAnalytics

Sverige-baserede Open Infra, der er specialiseret i etablering og drift af fibernet i Sverige, Tyskland, Storbritannien og USA, oplevede, at den stadige vækst blev bremset af en masse manuelt og tidskrævende arbejde inden for finanssektoren. Takket være den meget intuitive BrightAnalytics-platform har fibergiganten mulighed for at fortsætte sin vækst med tillid til data, rapporter og konsolidering. Stedfortrædende finansdirektør Erik Rothman forklarer hvorfor.

Open Infra, der blev etableret i 2008 i nærheden af Sveriges hovedstad Stockholm, opbygger, administrerer og udvikler fiberinfrastruktur til husholdninger, virksomheder og kommuner i Sverige, Tyskland, Storbritannien og USA. Virksomheden er vokser i et hurtigt tempo og er i øjeblikket den tredjestørste aktør i Sverige. Som det ofte er tilfældet I tilfælde af hurtigt voksende virksomheder følger brugen af deres finansieringsværktøjer den samme vækstrate. Erik Rothman,Vicefinansdirektør: “I dag har vi 25 virksomheder i vores portefølje, som anvender fire forskellige regnskabssystemer: Fortnox, Datev, Xero og Quickbooks. Når det gælder konsolidering og rapportering af alle disse forskellige datasæt, har vi historisk set arbejdet i Excel. Det indebar en masse manuelt arbejde og mange risici, og vi har ikke råd til fejlmarginer.”

Føl dig sikker

Da Open Infra ramte loftet, gik virksomheden på udkig efter en strategisk partner, der kunne gøre den overgå til en bæredygtig og automatiseret løsning til konsolidering og rapportering. Rothman: “I februar 2022 fik vi kontakt med BrightAnalytics’ kontor i Sverige. Lucas Carette forklarede os mulighederne i BrightAnalytics, og en måned senere underskrev vi aftalen.Kort tid efter blev alle vores regnskabspakker integreret i BrightAnalytics-platformen.” Det ville have været en del arbejde at gøre, da der skulle kortlægges mange transaktioner mellem selskaberne. “Heldigvis blev det meste af dette arbejde udført af BrightAnalytics, og jeg kunne nemt dobbelttjekke alting for at føle mig sikker.” Open Infra bruger for det meste modulerne til rapportering og cashflow: relativt ligetil, hvilket indebærer, at Rothman nu føler sig tilpas nok til også at lade sine kolleger fra regnskabsafdelingen begynde at bruge systemet. Målet er at få præcise månedlige konsolideringsrapporter.

Det afgørende for Open Infra er den “fred i sindet”, som BrightAnalytics tilbyder. Eller, som Rothman siger: Vi har brug for absolut sikkerhed for, at den virksomhed, vi samarbejder med, holder alting opdateret og korrekt. Det er netop det, som BrightAnalytics tilbyder os. I vores konsolideringsarbejde anvender vi en ‘nul fejl’-tilgang.”

Da systemet er fuldt funktionsdygtigt, tager Rothman et første kig tilbage på det. “Jeg ser tre vigtige grunde til at bruge BrightAnalytics”, forklarer han. “For det første er platformen meget intuitiv. For det andet er det meget nemt at bore ned til de underliggende fakturaer. Og for det tredje, systemet er perfekt, når det gælder kortlægning og konsolidering af transaktioner mellem virksomheder.”

Årsberetning

Det næste skridt, som Open Infra vil tage med BrightAnalytics-platformen, er den årlige rapportering. “Jeg ser virkelig frem til at bruge BrightAnalytics til at hjælpe os med at skabe vores årsberetning”, siger Rothman. Den årlige rapportering er i svenske kroner, men som Erik forklarer, forskellige valutaer kan nemt håndteres i forvaltningsplatformen.

Rothman er meget tilfreds med BrightAnalytics, både når det kommer til kunderne og til støtte og til kernen af systemet. “En af mine venner arbejder hos Fastum, en rigtig ejendomsselskab, og jeg fortalte ham om BrightAnalytics. Tilsyneladende har min begejstring Det må have været inspirerende, for Fastum begyndte også at bruge BrightAnalytics.”

logo flower

Fordelene ved BrightAnalytics ifølge Open Infra:

  • Nøjagtig og ajourført
  • Troværdig
  • Meget intuitiv og brugervenlig
  • Hurtig gennemførelse
  • Kan forbindes med alle systemer

Spekulerer du på, hvad BrightAnalytics kan gøre for dig?

Open infra logo

Om Open Infra

Swedish Open Infra opbygger, administrerer og udvikler fiberinfrastruktur til husholdninger, virksomheder og kommuner. Med en omsætning på omkring 100 millioner SEK er de i dag den tredjestørste aktør i Sverige. Virksomheden har 25 juridiske enheder beliggende i Sverige, Tyskland, Storbritannien og USA.