Vi kan nu endda opkræve arbejdsomkostninger pr. sted. Det var aldrig muligt før, fordi der i Excel ikke var nogen måde at starte på.

-Bieke Labeeuw, finanschef
"Vi mister ikke tid på at indsamle tal, men kan gå i gang med det samme. Det er i sidste ende det, der interesserer aktionærerne."
- Bieke Labeeuw, finanschef

Connectors in use

Modules in use

Rapporter om stedet? Det behøver ikke at være svært.

Da BrightAnalytics kontaktede Isocab Construct, var det på det perfekte tidspunkt: Virksomheden, der er specialiseret i isotermiske konstruktioner, var på udkig efter en mere effektiv måde at rapportere på. Og især for opfølgningen af deres websteder. BrightAnalytics lykkedes med at skabe forbindelse til virksomhedens ERP-pakke og Venice regnskabspakke.

“Vi har arbejdet sammen med BrightAnalytics siden 2021,” begynder Bieke. “Jeg må indrømme, at det er fordi de selv kontaktede os (griner). De har gode referencer, så jeg tjekkede dem ud. Fordi BrightAnalytics er individuelt tilpasset, får hver virksomhed naturligvis det, som den specifikt har brug for. Men da vi fik en online-demo, så jeg straks fordelene for vores virksomhed. På det tidspunkt ledte vi efter en bedre måde at rapportere på, ikke så meget til den månedlige overordnede rapportering, men primært til vores projektrapportering pr. websted. De kunder, jeg kontaktede, bekræftede mig i, at de var stærke på dette område.”

Playstation for finansielle talenter

Især aktionærerne fandt muligheden for projektrapportering afgørende for valget af BrightAnalytics, men Bieke var også meget begejstret i sin rolle som finanschef. “Jeg så straks, at jeg havde at gøre med Playstation i min branche her,” siger hun. “Alt er præsenteret pænt, det er brugervenligt, og jeg kan tilpasse vores interne rapportering på samme måde, som vi plejede at gøre i Excel. Fantastisk for en person med mit erhverv. Da vi fortalte BrightAnalytics, hvad vi ønskede at kunne få ud af systemet, fortalte de os med det samme, at det bestemt kunne lade sig gøre.”

Forbindelse med andre pakker

For at finjustere den operationelle rapportering af vigtige KPI’er pr. byggeplads måtte BrightAnalytics skabe en forbindelse til Lean Interactions, Isocab Constructs ERP-program og regnskabspakken Venice. Det lykkedes uden større besvær. “Det var tidligere meget vanskeligt at lave efterberegninger pr. sted”, forklarer Bieke. “Vi skulle eksportere tre Excels-filer fra vores regnskabsprogram og derfra forsøge at beregne resultatet for ét sted. Det var et helvedes arbejde, og vi mistede en masse tid på at forsøge at få alle data fra systemet for hvert projekt. Desuden måtte vi hele tiden spørge os selv, om alting var korrekt, for der var stor risiko for fejl. I dag flyder dataene nemt fra Lean Interactions og Venice ind i BrightAnalytics-softwaren.”

Det sparer virksomheden en enorm mængde tid. “Vi spilder ikke tid på at indsamle tal, men kan begynde at arbejde med dem med det samme og drage konklusioner. Det er i sidste ende det, der interesserer aktionærerne”, forklarer Bieke. “Desuden kan vi nemt klikke os videre til detaljerne, selv ned til niveauet for salgs- eller købsfakturaen. Vores business manager foretager nu også selv hurtige søgninger i systemet, og nogle projektledere har endda indsigt i deres egne projekter, så de bedre kan overvåge dem.”

Projektberegning i detaljer

Isocab Construct arbejder også med Geodynamics, et program, der registrerer de arbejdstimer, som medarbejderne har arbejdet. Da BrightAnalytics også er forbundet med denne pakke, er projektberegningen nu udført ned til mindste detalje. “I regnskabet ser jeg kun de samlede omkostninger for vores arbejdere og ansatte. Takket være forbindelsen med BrightAnalytics kan vi nu opkræve arbejdsomkostningerne pr. sted. Det har vi aldrig gjort før; der var ingen mulighed for at gøre det i Excel. Desuden viser BrightAnalytics også automatisk de ikke-balanceførte posteringer for lageret og de fakturaer, der skal modtages pr. projekt.”

Selv reference

I fremtiden ønsker Bieke at udforske alle platformens muligheder. “Lige nu får jeg de åbenlyse ting ud af det, men jeg kan gøre meget mere med det. Jeg har ikke tid til at optimere den yderligere. Det vil jeg snart gøre til en prioritet. Det kan jeg godt lide: Der er stadig muligheder. Og hvis vi stadig ønsker at programmere specifikke ting, så kan vi det.”

I mellemtiden får hun selv opkald fra virksomheder, der overvejer at samarbejde med BrightAnalytics. “I næste uge har jeg endda et møde med et byggefirma, som ønsker at udveksle idéer om det. Måske vil jeg lære mere og opdage nye muligheder”, slutter hun begejstret.

logo flower

Fordelene ved BrightAnalytics ifølge Isocab Construct:

  • Nem overvågning af stedet
  • Klik dig igennem til den mindste detalje
  • Enorme tidsbesparelser: tallene kan analyseres med det samme
  • Risikoen for fejl reduceret til et minimum
  • Masser af muligheder
  • Meget dygtige programmører
  • Behageligt samarbejde og smidig kommunikation

Spekulerer du på, hvad BrightAnalytics kan betyde for dig?

Isocab Construct_logo

Om Isocab Construct

Isocab Construct fra Vestflandern er lykkedes med at blive en reference inden for – som navnet antyder – isotermiske konstruktioner og døre, klimatiserede højhuse og tag- og vægbeklædning. Direkte eller som underleverandør for byggefirmaer inden for industribyggeri. Kvalitet, innovation og fremragende service er af største betydning for dem. Blandt andet af denne grund finder de det vigtigt at kunne overvåge hvert enkelt sted nøje. Og BrightAnalytics tager sig af det.