Nu, hvor vi stoler 100 % på vores tal, kan vi træffe bedre beslutninger. Resultatet? Stærk vækst.

-Stijn Degrieck, administrerende direktør
"BrightAnalytics er styringsmekanismen for vores ugentlige ledelsesmøder."
- Stijn Degrieck, administrerende direktør

Connectors in use

Modules in use

Codit håndterer KPI’er effektivt med konsekvent analyse af finansielle og operationelle data

Codit – IT-specialist inden for integration af mennesker, applikationer og “ting” – var på udkig efter et klart, alsidigt og pålideligt system til at overvåge og analysere tallene i forskellige filialer verden over. En ny regnskabspakke blev knyttet til BrightAnalytics: en professionalisering af både den strategiske ledelse og den operationelle tilgang. Takket være BrightAnalytics er den komplekse matrix af filialer og projekter let at analysere og sammenligne: en effektiv tilgang til effektive KPI’er, både finansielt og operationelt.

De rigtige oplysninger på det rigtige tidspunkt

Codit forbinder organisationer med deres kunder, medarbejdere, leverandører og partnere via teknologi. Det samler data fra forskellige systemer for at optimere automatiseringen af forretningsprocesser og muliggøre nye forretningsmodeller. Det er afgørende, at de rigtige oplysninger i den rigtige form kommer frem til det rigtige sted på det rigtige tidspunkt.

Det er præcis, hvad Codit ønskede for sin egen finansielle og operationelle rapportering: at rapportere de rigtige data til den rigtige person på det rigtige tidspunkt. Arbejdet med forskellige Excel-regneark blev komplekst, tidskrævende og ukorrekt. Derfor gik teknologivirksomheden på jagt efter et brugervenligt rapporteringsværktøj.

Realtidsforbindelser

Exact Online, Codits regnskabspakke, var den første, der blev knyttet til BrightAnalytics. Derudover blev andre forretningsapplikationer som f.eks. tidsregistreringssystemet Replicon også tilsluttet, så finansielle data kunne kombineres med driftstal. Dette giver virksomheder med serviceaktiviteter som Codit et klart indblik i KPI’er som f.eks. fakturerbar sats eller bruttomargin pr. projekt, kunde eller endog medarbejder. “Jo mere omfattende og specifikke data, du kan tage udgangspunkt i, jo mere alsidige bliver dine rapporteringsmuligheder”, forklarer administrerende direktør Stijn Degrieck fra Codit.

“Hver nat kl. 2 om natten bliver de nye tal automatisk indlæst i BrightAnalytics. Når jeg kommer til mit skrivebord om morgenen, har jeg altid opdaterede data til rådighed. Lige som jeg kan lide det, fordi dashboardet er tilpasset vores behov.”

Arbejde effektivt med strategiske KPI’er

Takket være BrightAnalytics præsenterer Codit klare rapporter til den strategiske ledelse på månedlig basis. Et overblik over direkte og indirekte omkostninger med høj ydeevne gør budgettering konkret. “Ved at sammenligne budgettet med de faktiske resultater og prognoser arbejder vi effektivt på vores KPI’er. Vi har også styr på det operationelt. Vi ser, hvor vi bedst kan anvende vores medarbejdere, overvåger udnyttelsesgraden, analyserer rentabiliteten af de enkelte projekter og sammenligner vores filialers resultater.”

Mere selvtillid, mere mod, mere vækst

Samtidig spares der en masse manuelt arbejde, hvilket næsten svarer til en fuldtidsansat. Den tid og energi går nu til det intellektuelle arbejde: at fortolke tallene og reagere hensigtsmæssigt. Stijn Degrieck: “Desuden forhindrer vi menneskelige fejl. Tallene er 100 % pålidelige. Vi tør nu tage flere risici og udvikle os til vores fulde potentiale.”

Merværdi for alle virksomheder

En klar visualisering baseret på faktiske data uden noget arbejde med dataindsamling: Stijn Degrieck er overbevist om den positive effekt af BrightAnalytics. “Efter min mening er det en merværdi for enhver virksomhed. Man kan have kort tid til rådighed og have fuld tillid til tallene og rapporteringen. Jeg vil anbefale det til alle.”

logo flower

De fordele ved BrightAnalytics ifølge Codit:

  • Hurtig reaktion på aktuelle resultater
  • Besparing van tijd en menselijk kapitaal
  • Eliminering af menneskelige fejl ved dataindførsel
  • Intuitiv funktion, også uden baggrundskendis

Benieuwd hvad BrightAnalytics kan betyde for dig?