BrightAnalytics giver dig mulighed for at filtrere hurtigt og se resultaterne med et hurtigt overblik.

-Hans Hoskens, finansdirektør
"Normalt lægges der meget tid og arbejde i den finansielle rapportering og mindre i analysen af dataene. Med BrightAnalytics er det stik modsatte muligt."
- Hans Hoskens, finansdirektør

Modules in use

VanRoey.be bliver BrightAnalytics’ foretrukne partner

IT-serviceudbyderen VanRoey.be vil hellere arbejde med foretrukne partnere til den infrastruktur og de applikationer, som de tilbyder deres kunder. BrightAnalytics er for nylig blevet en af disse partnere, især for kunder, der leder efter et værktøj til finansiel rapportering og kontrol.

“Som IT-serviceudbyder støtter vi vores kunder – som regel mellemstore B2B-virksomheder med mellem 25 og 5.000 computerbrugere – med infrastruktur og applikationer,” begynder forretningschef Pat Van Roey. “For at gøre dette arbejder vi med et udvalgt antal leverandører.”

Under kundemøder bemærkede VanRoey.be’s forretningsenhed Business Solutions, at mange virksomheder havde brug for en mere avanceret løsning til deres finansielle rapportering. Efter en omfattende markedsundersøgelse blev BrightAnalytics valgt.

Uden it-intervention

“Det er der flere årsager til,” forklarer finansdirektør Hans Hoskens. “BrightAnalytics tager bare det ekstra skridt i forhold til andre BI-værktøjer. Det er ikke kun et værktøj til finansiel rapportering, men også et værktøj til kontrol. Det operationelle personale i økonomiafdelingen kan selv opsætte og administrere det uden indblanding af en it-professionel”, fortsætter Hans.

“Vi mener, at det er afgørende. Normalt bruges der meget tid og arbejde på den finansielle rapportering og mindre på at analysere dataene. Men det burde være omvendt: dataene bør komme ud meget hurtigt, så man kan begynde at arbejde med tallene. BrightAnalytics overgår endda vores forventninger i den henseende.”

Et overblik

Da VanRoey.be ikke kan lide at præsentere noget for kunderne uden selv at arbejde med det, blev BrightAnalytics også implementeret hos IT-serviceudbyderen. Den vigtigste drivkraft var indførelsen af analytisk regnskab, hvor overheadomkostningerne skulle fordeles på de forskellige forretningsenheder. “I BrightAnalytics kan vi opsætte fordelingsnøgler i baggrunden, så disse omkostninger automatisk fordeles mellem forretningsenhederne i rapporteringen,” siger Hans.

“Tidligere var vi nødt til at bruge Excel til dette, hvor der hurtigt ville snige sig fejl ind i formlerne, og der skulle bruges flere ark. BrightAnalytics giver dig mulighed for at filtrere hurtigt, og du kan se resultaterne på et øjeblik bagefter. Det sparer os tid, er brugervenligt og gør det muligt for os at arbejde hurtigt.”

Ingen ekstra omkostninger for tilpasning

I mellemtiden fortsætter VanRoey.be med at tilbyde andre BI-produkter til kunderne. “Til produktivitetsrapportering, f.eks. for at vise, hvem der har brugt hvor mange timer på hvilket projekt, er Power BI et fremragende værktøj, som er frit tilgængeligt for alle,” siger Pat. “Men det er svært at filtrere på et analytisk niveau. Og hvis man ønsker at arbejde med fordelingsnøgler for at lave en ordentlig analyse af tallene, kræver det ofte tilpasning. BrightAnalytics er en bedre løsning i sådanne tilfælde.”

logo flower

The advantages of BrightAnalytics according to VanRoey.be:

  • Financial reporting and controlling tool
  • No intervention by an IT expert needed
  • User-friendly system
  • Enormous time savings

Wondering what BrightAnalytics can do for you?