Få adgang til tallene, når du vil, uden at skulle forstyrre CFO'en

-Mario Van Gasse, partner Forsite
Forsite_testimonial_BrightAnalytics
"BrightAnalytics udgør et ekstra lag oven på de eksisterende softwarepakker."
- Mario Van Gasse, partner Forsite

Modules in use

Hvordan tal giver en stærkere strategi

Som finansiel-strategisk rådgiver bistår Forsite bl.a. virksomheder med M&A- og finansieringsaktiviteter. Et praktisk værktøj til overvågning og analyse af tallene er BrightAnalytics. Det er en platform, der hurtigt kan opsættes, så kunderne nemt kan skabe indsigt i finansielle og operationelle data.

Forsite rådgiver og bistår SMV’er og multinationale virksomheder i strategiske finansielle spørgsmål og har specialiseret sig i M&A (fusioner og opkøb). Kunderne har ofte stærke vækstambitioner, hvor opkøb spiller en vigtig rolle.

“For at sikre, at denne vækst forløber gnidningsløst og kontrolleret, anbefaler vi BrightAnalytics. Årsagen er enkel: Som paraplyrapporteringsplatform samler og behandler den data fra de forskellige eksisterende systemer. Du behøver ikke at vente, indtil et bestemt ERP- eller regnskabsprogram er blevet implementeret. Du kan nemt indsamle og fortolke opdaterede tal fra forskellige kilder på tværs af en koncerns bedrifter.”

Praktisk indsigt

Wim Folens fra Forsite har kendt BrightAnalytics siden starten. Han var pilotbruger af betaversionen. Som økonomidirektør hos Accent søgte han efter et mere effektivt alternativ til Excel til at gøre tallene gennemsigtige og udarbejde rapporter. “BrightAnalytics’ oprindelige rødder voksede virkelig ud af praksis. Det kan man stadig se: platformen opfylder ledelsens behov, uanset virksomhedens størrelse eller den sektor, som den opererer i.”

Mindre tidspres

For BrightAnalytics er BrightAnalytics ikke kun et rapporteringsværktøj, men også et kontrolværktøj. Lige efter overtagelsen er det en ideel håndsrækning for ledelsen. “Lederne får et værktøj, som de selv kan undersøge tallene med et enkelt klik, og som gør det muligt for dem at træffe foranstaltninger i tide, hvis det er nødvendigt. De har adgang til alle data, uafhængigt af andre. Det giver et godt overblik og usynlig kontrol. Desuden er der straks mindre stress for medarbejderne i økonomiafdelingen: Tidspresset for at skifte regnskabspakke eller ERP-systemer er elimineret.”

Enkelhed for nystartede virksomheder og multinationale selskaber

Wim har skabt Forsite sammen med Mario Van Gasse og Dries Bossuyt. Deres kunder er mellemstore og store virksomheder, men også nystartede virksomheder, som stadig er ved at finjustere deres organisation. Mario Van Gasse: “Jo flere forskellige virksomheder, forretningsenheder, afslutningsdatoer og regnskabssystemer, jo større er merværdien af BrightAnalytics. Det bringer store og små systemer sammen til en entydig og enkel rapportering.”

Kompatibel med al software

De tilfælde, hvor Forsite præsenterer BrightAnalytics, er forskellige. De har dog én ting til fælles: gennemførelsen er altid hurtig. Wim Folens: “Det er netop fordi, at forskellige regnskabssystemer ikke skal migreres først. BrightAnalytics udgør et ekstra lag oven på de eksisterende softwarepakker. Det henter de korrekte, opdaterede data fra forskellige steder og samler dem i klare rapporter.”

Ubegrænsede muligheder

Mario Van Gasse: “Det største kompliment til BrightAnalytics er, at vores kunder fortsat bruger platformen.” Om virksomhederne får mest muligt ud af det, afhænger i høj grad af input. “Hvis en virksomhed holder styr på alting pr. sted eller lokation og på et detaljeret niveau, er rapporterings- og sammenligningsmulighederne ubegrænsede.”

Fokus på fusioner og virksomhedsovertagelser

Med fokus på M&A ønsker Forsite at profilere sig endnu stærkere i de kommende år. “BrightAnalytics kan også være af stor værdi for vores ambitiøse kunder. Platformen er et stærkt fundament for dem at bygge videre på, især for virksomheder i fuld ekspansion. Vi tror 100 procent på systemet og ser fordelene hver dag,” slutter Wim og Mario.

logo flower

De voordelen van BrightAnalytics volgens Forsite:

  • Hurtigere reaktion i tilfælde af fusioner og virksomhedsovertagelser eller private investeringer
  • Let at bruge og fortolke
  • Mindre pres på medarbejderne i en buy & build-proces
  • Automatisk overblik over data fra forskellige systemer

Spekulerer du på, hvad BrightAnalytics kan betyde for dig?