Vi ønsker at tale det samme finansielle sprog i alle vores virksomheder. BrightAnalytics giver os mulighed for at gøre det.

-Johan Ehlinger, Group Business Controller
Densiq-vidnesbyrd BrightAnalytics
"Fordelene er mange: enkelhed, brugervenlighed, pris, nem og hurtig installation og stabilitet.
"
- Johan Ehlinger, Group Business Controller

Connectors in use

Modules in use

Den hellige gral

DENSIQ om tillid og enkelhed

Et enkelt adgangspunkt til et væld af finansielle data fra flere virksomheder spredt over hele Europa: DENSIQ, den svenske markedsleder inden for forseglingsløsninger, forstod straks værdien af BrightAnalytics’ tilbud. “Vi kan lide at stole på folk, indtil de beviser det modsatte. Vores tillid til Bright Analytics har vist sig at være rigtig.” CFO Richard Skoglund og Group Business Controller Johan Ehlinger deler deres første erfaringer med BrightAnalytics fra virksomhedens hovedkvarter i Göteborg, Sverige.

En sandhed

Som følge af DENSIQs hurtige vækst og geografiske mangfoldighed har virksomheden måttet kæmpe med forskellige typer finansielle data og systemer. Virksomhederne brugte alle forskellige ERP-teknologier, hvilket gjorde det svært at konsolidere og “tale det samme finansielle sprog”. Richard Skoglund, CFO: “Vi manglede en ensartet tilgang til at se på data. Vi havde brug for “én sandhed” og helst det samme ERP-system i alle lande, så vi overvejede at implementere et helt andet og fælles ERP-system i alle lande. Men den påtænkte løsning viste sig at være meget dyr, hvilket vi syntes var svært at forsvare over for vores bestyrelse, især fordi flere virksomheder for nylig havde implementeret nye ERP-systemer.” Derefter blev DENSIQ kontaktet af Lucas Carette fra BrightAnalytics Sverige. Skoglund fortsætter: “Det var en telefonisk kontakt, sent forår 2021. Løsningen fra BrightAnalytics viste sig at være spot-on. Jeg gik hen til min controller, Johan, og sagde: ‘Jeg tror, jeg har fundet den hellige gral’! “.

Efter nogle online-demonstrationer besluttede DENSIQ at underskrive en aftale med BrightAnalytics. Årsagerne til deres beslutning er indlysende. Skoglund: “BrightAnalytics er grundlæggende en ‘connector’, et lag oven på alle ERP-systemer i vores forskellige virksomheder.” Ehlinger fortsætter: “Det gør det muligt at udtrække data nemt på én ensartet platform. Den tilbyder sin egen løsning til oprettelse af et datawarehouse. Det er som om alle vores virksomheder havde det samme ERP-system.” Ifølge DENSIQ er fordelene mange: enkelhed, brugervenlighed, pris/værdi for pengene, nem og hurtig installation og stabilitet.

Værdifulde indsigter

Installationen af BrightAnalytics var tilsyneladende en “let sag”. Ehlinger: “BrightAnalytics-teamet tog sig af det meste af arbejdet. Knap en måned efter underskrivelsen af aftalen var BrightAnalytics i gang. Det krævede kun et par timers uddannelse at få alle til at bruge systemet. Skoglund: “Selv vores administrerende direktør, som ikke er finansmand, leger nu med vores finansielle data. Det giver ham mulighed for at få værdifuld ny indsigt.”

Da BrightAnalytics først blev lanceret i sommeren 2021, er ikke alle funktionaliteter blevet installeret eller udnyttet. Skoglund: “Vi vokser ved at opkøbe nye virksomheder. Et næste skridt vil være at installere BrightAnalytics hos vores nye opkøb.” Som det næste vil budgettering og prognoser være på BrightAnalytics’ menu. Både Skoglund og Ehlinger ser frem til det: “Vi er sikre på, at samarbejdet med BrightAnalytics bliver en succes. Vi er svenskere, som De ved: Vi stoler på folk, indtil de beviser det modsatte. BrightAnalytics har bevist, at vi har ret.”

logo flower

Fordelene ved BrightAnalytics ifølge DENSIQ:

  • En enkelt version af sandheden
  • Alle taler det samme finansielle sprog
  • Enkel, brugervenlig og let
  • Værdi for dine penge
  • Hurtig og stabil installation

Spekulerer du på, hvad BrightAnalytics kan betyde for dig?

Densiq logo

Om DENSIQ

Svenske DENSIQ er førende på markedet og tilbyder totalløsninger inden for tætningsteknologi til primært den nordiske procesindustri. Virksomheden tilbyder en bred vifte af tætningsprodukter samt service og ingeniørarbejde. Med ca. 150 medarbejdere og en omsætning på ca. 300 millioner SEK har virksomheden kontorer og kunder i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Finland, Liechtenstein og Østrig.