Modulet for aldring

Visualiser de åbne saldi med et enkelt klik.

Agings dashboard klanten leveranciers en aging vervaldag balansen BrightAnalytics

Med dette modul kan du nemt dele den aktuelle forfaldsdatosaldo med interne interessenter og give hver enkelt repræsentant et dagligt overblik over de ubetalte fakturaer i hans eller hendes kundeportefølje.

Dette aldringsmodul kan også bruges til kundeopfølgning, og opfølgninger kan indtastes direkte i systemet. Hvis betalingsfristen er ved at udløbe, kan brugeren blive underrettet herom ved hjælp af en meddelelse, så han om nødvendigt kan træffe foranstaltninger.

BrightAnalytics-platformen sikrer, at agings (kunder – leverandører) og likviditetssituationen automatisk hentes fra regnskaberne. Det sparer tid og ressourcer, så du kan fokusere på det, der virkelig betyder noget!

“Da coronakrisen brød ud, modtog vi signaler fra både kunder og leverandører, som fik os til at indse, at det blev afgørende at overvåge vores cash flow nøje.
– Bart Van den Broeck, finansdirektør
Van der Erve-logo

Opdag vores kontantmodul?

logo flower

Vil du have mere stof til eftertanke?

Lyt til vores podcast om kontanter og aldring for at få mere indsigt i optimering af din likviditetsstyring og integration af din likviditetsprognose i dine finansielle og forretningsmæssige processer.