Prognose for likviditet

Bestem din fremtidige finansielle situation.

Indberetning af likvide midler - prognose af likvide midler

Dette modul centraliserer alle data, der bidrager til en korrekt likviditetsprognose: historiske tal, forfaldssaldi, arbejdskapitalforhold, budgetter, planlagte investeringer, tilbagebetalingstabeller, ordrebøger og salgstragter. Jo mere omfattende vi gør datakilden, jo flere tendenser kan du forudsige og støtte din virksomhed i dens vækstambitioner.

BrightAnalytics giver dig mulighed for at kombinere endeløse tal fra forskellige datakilder. Aldrig før har du været i stand til at se så præcist, hvordan din virksomhed klarer sig med hensyn til likviditet, nu og i den nærmeste fremtid.

Bemærk venligst, at kontantprognosen kun kan oprettes, når aldringsmodulet er oprettet.

“Da coronakrisen brød ud, modtog vi signaler fra både kunder og leverandører, som fik os til at indse, at det blev afgørende at overvåge vores cash flow nøje.
– Bart Van den Broeck, finansdirektør
Van der Erve-logo

Opdage vores kontantmodul?

logo flower

Vil du have mere stof til eftertanke?

Lyt til vores podcast om kontanter og aldring for at få mere indsigt i optimering af din likviditetsstyring og integration af din likviditetsprognose i dine finansielle og forretningsmæssige processer.

  • Hvem er BrightAnalytics?

    BrightAnalytics er en ung virksomhed med store ambitioner. Det er vores mål at hjælpe så mange virksomheder som muligt med at få fart på forretningen takket være et klart indblik i virksomhedens Corporate Performance. Dette gør vi ved at automatisere de komplekse rapporteringsprocesser for dine finansielle, operationelle og kontante tal. På denne måde kan du hele tiden kan holde fingeren på pulsen og vokse hurtigere, men på en kontrolleret måde.

  • Hvad er ledelsesrapportering?

    Ledelsesrapportering består i at indsamle data, og visualisere dem på en enkel måde.

  • Hvad tilbyder BrightAnalytics med hensyn til rapportering af kontanter?

    Likviditetsmodulet i BrightAnalytics består af posters alder (kunder-leverandører) og pengestrømsanalyser. Dette kan tilvælges til platformen. Jo mere omfattende vi gør datakilden, desto flere tendenser kan forudsiges med hensyn til likviditet.