Visma eAccounting_logo
Let’s get you up and running with data from Visma eAccounting

Category

  • Finans

Visma eAccounting

Integration

BrightAnalytics kan forbindes problemfrit med Visma eAccounting og 120 andre systemer og centraliserer alle finansielle og operationelle data i en enkelt platform. Dette giver dig mulighed for at kombinere disse tal i en uendelighed for at opnå den mest omfattende indsigt.

Dataene fra Visma eAccounting omdannes til klare og interaktive dashboards, diagrammer og rapporter på BrightAnalytics-platformen, der fortæller den sande historie bag tallene. Alle dine finansielle rapporter er umiddelbart tilgængelige i BrightAnalytics:

Og meget mere!

Om Visma og Visma eAccounting

Visma eAccounting er et komplet online regnskabssystem, der tilbyder løsninger til dine regnskabs- og faktureringsbehov. Softwarens funktioner omfatter, men er ikke begrænset til, nem bogføring af købs- og salgsfakturaer, sammenkobling med din bankkonto, oprettelse og afsendelse af periodiske fakturaer og automatisk momsangivelse.

Visma har flere softwareløsninger, som BrightAnalytics kan forbindes fejlfrit med, uanset teknologien eller typen af applikation! Se vores integrationer her:

Oplev vores kundetilfælde
  • Annonsdax
  • Densiq-logotyp
  • Delphi-logo
  • Noviflora-logo-hjemmeside-BrightAnalytics
  • Otiga Group logotype
  • Unifly
“BrightAnalytics er allerede mit yndlingsværktøj, og jeg har kun opdaget toppen af isbjerget. Jeg ser frem til at optimere vores rapporter yderligere.”
– Johan Ehlinger, Group Business Controller
Densiq logo
logo flower

Forbindelse af værdifulde data

BrightAnalytics er allerede forbundet med mere end 120 applikationer, og der kommer hele tiden flere til! Fandt du ikke dit stik? Lad os vide det, så tager vi os af det med det samme!