pyramid_logo
Let’s get you up and running with data from Pyramiden af Unikum

Category

  • ERP

Pyramiden af Unikum

Integration

BrightAnalytics centraliserer alle finansielle og operationelle data i en enkelt platform og giver dig mulighed for at kombinere disse tal i en uendelighed for at opnå den mest omfattende indsigt.

På BrightAnalytics-platformen omdannes data fra Pyramid til klare og interaktive dashboards, grafer og scorekort, der fortæller den sande historie bag tallene. Alle dine finansielle og operationelle rapporter er umiddelbart tilgængelige i BrightAnalytics:

Og meget mere!

Om Pyramid

Pyramid by Unikum er et svensk softwarefirma, der leverer et forretningssystem til virksomheder, der dækker alt fra regnskab og logistik til CRM og e-handel. Den er udviklet med henblik på at opfylde forskellige sektorers behov og ønsker. De enkeltstående moduler er blevet samlet i ét system til både små og mellemstore virksomheder.

logo flower

Ansluter värdefulde data

BrightAnalytics er allerede ansluten til mere end 120 applikationer og det skaber stadig flere! Hittade du ikke din kontakt? Meddela oss så sätter vi igång direkt!

“BrightAnalytics er allerede mit yndlingsværktøj, og jeg har kun opdaget toppen af isbjerget. Jeg ser frem til at optimere vores rapporter yderligere.”
– Johan Ehlinger, Group Business Controller
Densiq logo