Visma E-conomic-logo
Let’s get you up and running with data from Visma e-conomic

Category

  • Finans

Visma e-conomic

Integration

BrightAnalytics kan forbindes problemfrit med Visma e-conomic og 120 andre systemer og centraliserer alle finansielle og operationelle data i en enkelt platform. Dette giver dig mulighed for at kombinere disse tal i en uendelighed for at opnå den mest omfattende indsigt.

Dataene fra Visma e-conomic bliver hældt ind i klare og interaktive dashboards, grafer og scorekort på BrightAnalytics-platformen og fortæller den sande historie bag tallene. I BrightAnalytics er alle finansielle rapporter tilgængelige med det samme:

Og meget mere!

Over Visma og Visma e-conomic

Visma e-conomic er et regnskabsprogram for danske virksomheder. I e-conomic er der flere funktioner, der letter regnskabsarbejdet; gratis elektronisk fakturering, overskueligt overblik over forfaldsdatoer og økonomi, nem momsindberetning og meget mere!

BrightAnalytics lægger connectie med forskellige Visma-softwareløsninger, uanset hvilken teknologi eller type der anvendes. BrightAnalytics-platformen centraliserer alle data og giver realtidsindsigt i virksomhedens resultater.

logo flower

Forbindelse af værdifulde data

BrightAnalytics er allerede forbundet med mere end 120 applikationer, og der kommer hele tiden flere til! Fandt du ikke dit stik? Lad os vide det, så tager vi os af det med det samme!

“BrightAnalytics er allerede mit yndlingsværktøj, og jeg har kun opdaget toppen af isbjerget. Jeg ser frem til at optimere vores rapporter yderligere.”
– Johan Ehlinger, Group Business Controller
Densiq logo