Visma Administration logo
Let’s get you up and running with data from Visma Administration

Category

  • ERP
  • Finans

Visma Administration

Integration

BrightAnalytics centraliserer alle finansielle og operationelle data i en enkelt platform og giver dig mulighed for at kombinere disse tal i en uendelighed for at opnå den mest omfattende indsigt.

Dataene fra Visma Administration omdannes til klare og interaktive dashboards, grafer og scorekort, som fortæller den sande historie bag tallene. I BrightAnalytics er alle finansielle og operationelle rapporter tilgængelige med det samme:

Og meget mere!

Om Visma og Visma Administration

Visma Administration tilbyder regnskabssoftware til små svenske virksomheder. Regnskabspakken strømliner processen fra tilbud til levering og gør det nemt at håndtere tilbud, ordrer, fakturaer og leverancer. På den måde kan du justere købspriser og salgspriser i bulk og indlæse dem i programmet.

Visma har flere softwareløsninger, som BrightAnalytics kan forbindes fejlfrit med, uanset teknologien eller typen af applikation! Se vores integrationer her:

logo flower

Forbindelse af værdifulde data

BrightAnalytics er allerede forbundet med mere end 120 applikationer, og der kommer hele tiden flere til! Fandt du ikke dit stik? Lad os vide det, så tager vi os af det med det samme!

“BrightAnalytics er allerede mit yndlingsværktøj, og jeg har kun opdaget toppen af isbjerget. Jeg ser frem til at optimere vores rapporter yderligere.”
– Johan Ehlinger, Group Business Controller
Densiq logo