SAP Business One-logo
Let’s get you up and running with data from SAP Business One

Category

  • ERP
  • Finans

SAP Business One

Integration

BrightAnalytics kan sømløst forbindes med SAP Business One og mere end 120 andre systemer og software. Dette giver BrightAnalytics mulighed for at centralisere alle finansielle og operationelle data på én enkelt platform. De intuitive og visuelt stærke dashboards genereres automatisk og giver øjeblikkelig indsigt i din virksomheds resultater.

I BrightAnalytics er alle finansielle og operationelle rapporter tilgængelige med det samme:

Og meget mere!

Om SAP Business One og SAP

SAP Business One er en applikation på stedet, der tilbyder moduler til forskellige forretningsaktiviteter som f.eks. finansbogholderi, lagerstyring, salg – debitorer og indkøb – kredit… Applikationen kortlægger kunderne og deres behov, så du kan målrette de rigtige kunder med de rigtige produkter og tjenester.

SAP er oprindeligt en tysk virksomhed og er markedsleder inden for ERP-software, der hjælper virksomheder af alle størrelser i forskellige brancher. BrightAnalytics kan forbindes til forskellige SAP-programmer:

BM Engineering testimonial BrightAnalytics
Du kan mærke, at denne virksomhed lægger vægt på kundetilfredshed.
– Jan Leye, administrerende direktør og stiftende partner og Caroline Claeren, kontorchef
Læs mere
logo flower

Forbindelse af værdifulde data

BrightAnalytics er allerede forbundet med mere end 120 applikationer, og der kommer hele tiden flere til! Fandt du ikke dit stik? Lad os vide det, så tager vi os af det med det samme!