SAP ERP-logo
Let’s get you up and running with data from SAP ERP

Category

  • ERP
  • Finans

SAP ERP

Integration

BrightAnalytics kan tilsluttes problemfrit til SAP ERP og 120+ andre systemer og software. Dette giver BrightAnalytics mulighed for at centralisere alle finansielle og operationelle data på én enkelt platform. De intuitive og visuelt stærke dashboards genereres automatisk og giver øjeblikkelig indsigt i din virksomheds resultater.

I BrightAnalytics er alle finansielle og operationelle rapporter tilgængelige med det samme:

Og meget mere!

Om SAP ERP 6.0 og SAP

SAP ERP 6.0 er en integreret ERP-software, der er rettet mod mellemstore og store organisationer i alle brancher og sektorer. Softwaren kortlægger alle forretningsprocesser i en organisation, f.eks. produktion, HR, salg og så videre.

SAP er oprindeligt en tysk virksomhed og er førende på markedet for ERP-software, der hjælper virksomheder af alle størrelser i forskellige brancher. BrightAnalytics kan tilsluttes til forskellige SAP-pakker, herunder SAP ERP 6.0 både med og uden BSEG . Andre SAP-integrationer:

logo flower

Forbindelse af værdifulde data

BrightAnalytics er allerede forbundet med mere end 120 applikationer, og der kommer hele tiden flere til! Fandt du ikke dit stik? Lad os vide det, så tager vi os af det med det samme!

“Det faktum, at BrightAnalytics kan tilsluttes til stort set alle regnskabspakker, var en ekstra bonus for os.”
– Tom Bolsens, finansdirektør
Van Wellen Group logo