GeoDynamics_logo
Let’s get you up and running with data from GeoDynamics

Category

  • ERP
  • Finans

GeoDynamics

Integration

BrightAnalytics opretter forbindelse til GeoDynamics og centraliserer alle dine data og kombinerer på en smart måde finansielle og operationelle data for at give kontekst.

Få bl.a. tidspræstationerne i forhold til projekternes finansielle tal ind i BrightAnalytics’ overskuelige dashboards. Ledelsesrapporter genereres automatisk og giver dig mere tid til at fortolke dine finansielle og operationelle data.

Alle finansielle og operationelle rapporter er umiddelbart tilgængelige i BrightAnalytics:

Og meget mere!

Om GeoDynamics

GeoDynamics er markedsleder inden for mobil tidsregistrering. Takket være GeoDynamics’ innovative løsninger kan medarbejderne indberette deres arbejdstimer digitalt fra hvor som helst. Så sig farvel til lønsedler på papir og nyd godt af hurtige lønsedler eller oplysninger i realtid, der kan integreres perfekt i ERP- eller CRM-systemer.

logo flower

Forbindelse af værdifulde data

BrightAnalytics er allerede forbundet med mere end 100 applikationer, og der kommer hele tiden flere til! Fandt du ikke dit stik? Lad os vide det, så tager vi os af det med det samme!

“Forbindelsen mellem BrightAnalytics og GeoDyanmics gør det muligt for os at udføre vores projektberegning ned til mindste detalje.”
– Bieke Labeeuw, finanschef
Isocab Construct_logo