Netika-logo
Let’s get you up and running with data from NETiKA

Category

  • Finans

NETiKA

Integration

BrightAnalytics centraliserer alle data i en enkelt platform og giver dig mulighed for at kombinere disse tal i en uendelighed for at få indsigt i realtid i din virksomheds økonomi og forretningsresultater.

BrightAnalytics omdanner automatisk data fra NETiKA til klare og interaktive dashboards, grafer og rapporter og skaber et visuelt lag oven på dine data.

BrightAnalytics-platformens plug & play-aspekt gør det også muligt for dig nemt at oprette disse rapporter og dashboards selv uden inddragelse af specialister eller konsulenter. Du kan nemt selv foretage ændringer i strukturer, tilknytninger, dashboards, brugeradgange osv.

I BrightAnalytics er alle rapporter tilgængelige med det samme:

Og meget mere!

Om NETiKA

NETiKA er aktiv inden for softwareudvikling og -integration samt inden for IT-tjenester. Gruppen er specialiseret i softwareløsninger til; ejendomsadministration, administration for marketing- og kommunikationsrådgivningsbureauer, digitalisering af tjeklister, facility management og hybrid/elektrisk flådeadministration.

logo flower

Forbindelse af værdifulde data

BrightAnalytics er allerede forbundet med mere end 120 applikationer, og der kommer hele tiden flere til! Fandt du ikke dit stik? Lad os vide det, så tager vi os af det med det samme!

“Den store fordel er, at de kan forbindes med mange systemer meget hurtigt. Vi arbejder med to helt forskellige pakker, en cloud-baseret og en lokal pakke, og alligevel formår BrightAnalytics at indfange alle oplysninger i én visning.”
– Thomas De Moore, finansinspektør
Alides-logo