Infor M3-logo
Let’s get you up and running with data from Infor M3

Category

  • ERP

Infor M3

Integration

BrightAnalytics centraliserer alle data i en enkelt platform og giver dig mulighed for at kombinere disse tal i en uendelighed for at få indsigt i realtid i din organisations økonomi og forretningsresultater.

BrightAnalytics omdanner automatisk data fra Infor M3 og ethvert regnskabs-, ERP- eller CRM-system til klare og interaktive dashboards, diagrammer og rapporter og skaber et visuelt lag oven på dine data.

Dette giver dig et komplet 360° overblik over din organisations resultater, og både finansielle og operationelle KPI’er kan tilgås når som helst og hvor som helst.

I BrightAnalytics er alle finansielle og operationelle rapporter tilgængelige med det samme:

Og meget mere!

Om Infor M3

Infor M3 (tidligere Lawson) er designet til mellemstore til store globale producenter, distributører og eftersalgsserviceudbydere og giver fleksibilitet til at administrere blandede og komplekse værdikæder.

ERP-funktionerne til fremstilling i M3 gør det muligt for virksomheder at tilpasse sig hurtigt i takt med at branchetendenserne ændrer sig, forretningsmodellerne transformeres, og deres virksomhed vokser inden for fødevare- og drikkevareindustrien, den kemiske industri, modeindustrien, udstyrsindustrien eller distributionsindustrien.

logo flower

Forbindelse af værdifulde data

BrightAnalytics er allerede forbundet med mere end 150 applikationer, og der kommer hele tiden flere til! Fandt du ikke dit stik? Lad os vide det, så tager vi os af det med det samme!

“Da dataene nu kommer direkte fra kilden, kan vi være sikre på, at det, der kommer ud af BrightAnalytics, er korrekt.”
– Bart Van den Broeck, finansdirektør
Van der Erve-logo