24SevenOffice logo
Let’s get you up and running with data from 24SevenOffice

Category

  • CRM
  • ERP
  • Finans

24SevenOffice

Integration

BrightAnalytics kan sømløst forbindes med 24SevenOffice og andre regnskabssystemer, ERP- eller CRM-systemer. BrightAnalytics centraliserer alle data i ét enkelt værktøj og giver dig mulighed for at kombinere tallene i en uendelighed for at opnå den mest værdifulde indsigt.

Dataene fra 24SevenOffice (og eventuelle andre systemer) omdannes til klare og interaktive dashboards, grafer og rapporter på BrightAnalytics-platformen. Dette skaber et visuelt lag oven på alle data og genererer et 360° overblik over din organisation og dens resultater. Både finansielle og operationelle KPI’er kan tilgås når som helst og hvor som helst.

Oplev de forskellige rapporteringsmuligheder i BrightAnalytics:

Og meget mere!

Om 24SevenOffice

24SevenOffice er et norsk softwarefirma, der leverer et ERP-system til virksomheder med alt fra CRM, finans- og regnskabssoftware, løn, projektstyring, tidsregistrering og så videre. Den cloud-baserede ERP-software er baseret på moduler og indeholder forskellige processer, der er nødvendige i mellemstore virksomheder.

logo flower

Forbindelse af værdifulde data

BrightAnalytics er allerede forbundet med mere end 150 applikationer, og der kommer hele tiden flere til! Fandt du ikke dit stik? Lad os vide det, så tager vi os af det med det samme!

“BrightAnalytics er allerede mit yndlingsværktøj, og jeg har kun opdaget toppen af isbjerget. Jeg ser frem til at optimere vores rapporter yderligere.”
– Johan Ehlinger, Group Business Controller
Densiq logo