Let’s get you up and running with data from Kluwer Top Account

Category

  • Finans

Kluwer Top Account

Integration

BrightAnalytics centraliserer alle finansielle og operationelle data i en enkelt platform og giver dig mulighed for at kombinere disse tal i en uendelighed for at opnå den mest omfattende indsigt.

Dataene fra Kluwer Top Account omdannes til klare og interaktive dashboards, grafer og scorekort på BrightAnalytics-platformen, der fortæller den sande historie bag tallene. I BrightAnalytics er alle finansielle rapporter tilgængelige med det samme:

Og meget mere!

Om Kluwer Top Account og Wolters Kluwer

Wolters Kluwer har besluttet at stoppe den videre udvikling af Kluwer Top Account. Det betyder, at der ikke vil blive tilføjet flere nye funktioner til den eksisterende pakke. BrightAnalytics er ikke altid koblet til dine bogholderi-, ERP- og CRM-pakker. Dette er også tilfældet hos Kluwer Top Account. Kluwer Adsolut foreslås som et alternativ.

Wolters Kluwer software og konsulentvirksomhed er leverandør af professionel information, softwareløsninger og tjenester til forskellige faggrupper som f.eks. læger, sygeplejersker, revisorer, advokater og industrier inden for skat og regnskab, finans, revision, risiko, overholdelse og lovgivning. BrightAnalytics kan tilsluttes til mange Wolter Kluwer-pakker:

logo flower

Forbindelse af værdifulde data

BrightAnalytics er allerede forbundet med mere end 120 applikationer, og der kommer hele tiden flere til! Fandt du ikke dit stik? Lad os vide det, så tager vi os af det med det samme!