Let’s get you up and running with data from Ordas

Category

  • ERP

Ordas

Integration

BrightAnalytics centraliserer alle data i en enkelt platform og giver dig mulighed for at kombinere disse tal i en uendelighed for at få indsigt i realtid i din organisations økonomi og forretningsresultater.

BrightAnalytics omdanner automatisk data fra Ordas og ethvert regnskabs-, ERP- eller CRM-system til klare og interaktive dashboards, diagrammer og rapporter og skaber et visuelt lag oven på dine data.

Dette giver dig et komplet 360° overblik over din organisations resultater, og både finansielle og operationelle KPI’er kan tilgås når som helst og hvor som helst.

I BrightAnalytics er alle finansielle og operationelle rapporter tilgængelige med det samme:

Og meget mere!

Om Ordas

Ordas, Organi Administration and Distribution System, er en softwarepakke specielt til træ-, bygge- og anlægsbranchen, genbrug, produktion og engroshandel og optimerer forretningsprocesserne. Softwaren automatiserer og centraliserer alle administrative forretningsprocesser i ét system og vokser i samme takt som din virksomhed.

logo flower

Forbindelse af værdifulde data

BrightAnalytics er allerede forbundet med mere end 150 applikationer, og der kommer hele tiden flere til! Fandt du ikke dit stik? Lad os vide det, så tager vi os af det med det samme!

“Takket være rapporterne fra BrightAnalytics kan vi bedre overvåge vores websteders ydeevne, registrere yderligere arbejde og fakturere det igen.”
– Dries Devroe, finansdirektør
Verhelst Group logo