Intelliplan-logo
Let’s get you up and running with data from Intelliplan

Category

  • ERP
  • Finans

Intelliplan

Integration

BrightAnalytics centraliserer alle finansielle og operationelle data i en enkelt platform og giver dig mulighed for at kombinere disse tal i en uendelighed for at opnå den mest omfattende indsigt.

Dataene fra Intelliplan omdannes til klare og interaktive dashboards, grafer og scorekort på BrightAnalytics-platformen, der fortæller den sande historie bag tallene. I BrightAnalytics er alle finansielle og operationelle rapporter tilgængelige med det samme:

Og meget mere!

Om Intelliplan

Intelliplan er en nordisk markedsleder inden for forretningssystemer til HR- og personalevirksomheder og tilbyder løsninger til salg, rekruttering, personaleadministration og økonomi. Softwaren sikrer korrekte fakturaer og lønninger uden meget unødvendig administration.

logo flower

Forbindelse af værdifulde data

BrightAnalytics er allerede forbundet med mere end 120 applikationer, og der kommer hele tiden flere til! Fandt du ikke dit stik? Lad os vide det, så tager vi os af det med det samme!

“BrightAnalytics er allerede mit yndlingsværktøj, og jeg har kun opdaget toppen af isbjerget. Jeg ser frem til at optimere vores rapporter yderligere.”
– Johan Ehlinger, Group Business Controller
Densiq logo