Wolters Kluwer EVA online logo
Let’s get you up and running with data from EVA online

Category

  • Finans

EVA online

Integration

BrightAnalytics kan forbindes problemfrit med EVA online og 120 andre systemer og centraliserer alle finansielle og operationelle data i en enkelt platform. Dette giver dig mulighed for at kombinere disse tal i en uendelighed for at opnå den mest omfattende indsigt.

Dataene fra Visma Business omdannes til klare og interaktive dashboards, diagrammer og scorekort på BrightAnalytics-platformen, der fortæller den sande historie bag tallene. I BrightAnalytics er alle finansielle rapporter tilgængelige med det samme:

Og meget mere!

Forbind alle dine pakker med BrightAnalytics, uanset om det drejer sig om regnskab, ERP eller CRM-pakker, og få et 360° overblik over din organisation med et enkelt klik på en knap.

Om EVA Online og Wolters Kluwer

EVA Online er en omfattende regnskabspakke, der gør det muligt for små og mellemstore virksomheder at håndtere alle aspekter af moderne regnskaber. Data er tilgængelige fra forskellige steder, hvilket forenkler samarbejdet med din revisor, og du arbejder helt i skyen.

  • Hurtig behandling af regnskabsdokumenter
  • Elektronisk momsangivelse
  • Automatisk behandling af elektroniske betalinger
  • Integreret faktureringsløsning
  • Kraftfulde analyseværktøjer og dashboard

Wolters Kluwer software og konsulentvirksomhed er leverandør af professionel information, softwareløsninger og tjenester til forskellige faggrupper som f.eks. læger, sygeplejersker, revisorer, advokater og industrier inden for skat og regnskab, finans, revision, risiko, overholdelse og lovgivning. BrightAnalytics kan også forbindes med andre pakker fra Wolters Kluwer:

logo flower

Forbindelse af værdifulde data

BrightAnalytics er allerede forbundet med mere end 120 applikationer, og der kommer hele tiden flere til! Fandt du ikke dit stik? Lad os vide det, så tager vi os af det med det samme!