Dimasys-logo
Let’s get you up and running with data from Dimasys

Category

  • ERP

Dimasys

Integration

BrightAnalytics kan forbindes problemfrit med Dimasys og 150 andre systemer og centraliserer alle finansielle og operationelle data i én enkelt platform. Dette giver dig mulighed for at kombinere disse tal i en uendelighed for at få den mest værdifulde indsigt.

De mange integrationer gør det muligt for BrightAnalytics at skabe et visuelt lag oven på alle dataene og give et 360° overblik over hele organisationen.

BrightAnalytics omdanner automatisk data fra Dimasys til klare og effektive dashboards, grafer og rapporter. I BrightAnalytics er alle finansielle og operationelle rapporter tilgængelige med det samme:

Og meget mere!

Om Dimasys

Dimasys tilbyder et ERP-system til grossister og digitaliserer virksomhedens processer og understøtter specifikke opgaver såsom salg, ordrer, lagerstyring, serviceydelser, produktion, finansiel administration og e-business.

Ward Rooseleer Bestuurder Contimac
Hvis du har grundlæggende finansiel viden, er det et meget nemt og intuitivt værktøj.
– Ward Rooseleer, direktør
Læs mere
logo flower

Forbindelse af værdifulde data

BrightAnalytics er allerede forbundet med mere end 150 applikationer, og der kommer hele tiden flere til! Fandt du ikke dit stik? Lad os vide det, så tager vi os af det med det samme!