NetSuite-logo
Let’s get you up and running with data from NetSuite

Category

  • CRM
  • ERP
  • Finans

NetSuite

Integration

BrightAnalytics centraliserer alle data i en enkelt platform og giver dig mulighed for at kombinere disse tal i en uendelighed for at få indsigt i realtid i din virksomheds økonomi og forretningsresultater.

BrightAnalytics omdanner automatisk data fra NetSuite til klare og interaktive dashboards, grafer og rapporter og skaber et visuelt lag oven på dine data.

BrightAnalytics-platformens plug & play-aspekt gør det også muligt for dig nemt at oprette disse rapporter og dashboards selv uden inddragelse af specialister eller konsulenter. Du kan nemt selv foretage ændringer i strukturer, tilknytninger, dashboards, brugeradgange osv.

I BrightAnalytics er alle finansielle, operationelle og kontante rapporter tilgængelige med det samme:

Og meget mere!

Om NetSuite

NetSuite er en komplet pakke af cloud-baserede virksomhedsplanlægningsprogrammer, der gør det muligt at drive virksomheder mere effektivt og fremskynde væksten. Den amerikanske cloud computing-virksomhed tilbyder løsninger inden for forskellige områder og brancher. Løsningsområderne omfatter, men er ikke begrænset til, Professional Services Automation, Human Resource Management, Customer Resource Management, Global Business Management og Accounting.

logo flower

Forbindelse af værdifulde data

BrightAnalytics er allerede forbundet med mere end 120 applikationer, og der kommer hele tiden flere til! Fandt du ikke dit stik? Lad os vide det, så tager vi os af det med det samme!

“BrightAnalytics er allerede mit yndlingsværktøj, og jeg har kun opdaget toppen af isbjerget. Jeg ser frem til at optimere vores rapporter yderligere.”
– Johan Ehlinger, Group Business Controller
Densiq logo