Ramasoft_logo
Let’s get you up and running with data from Ramasoft

Category

  • ERP

Ramasoft

Integration

BrightAnalytics centraliserer alle data i en enkelt platform og giver dig mulighed for at kombinere disse tal i en uendelighed for at få indsigt i realtid i din organisations økonomi og forretningsresultater.

BrightAnalytics omdanner automatisk data fra Ramasoft og ethvert regnskabs-, ERP- eller CRM-system til klare og interaktive dashboards, diagrammer og rapporter og skaber et visuelt lag oven på dine data.

Dette giver dig et komplet 360° overblik over din organisations resultater, og du kan til enhver tid og sted få adgang til både finansielle og operationelle KPI’er.

I BrightAnalytics er alle finansielle og operationelle rapporter tilgængelige med det samme:

Og meget mere!

Om Ramasoft

Ramasoft er en software til udvendigt snedkeri og tilbyder løsninger til fremstilling og salg af vinduer og døre. ERP-softwaren omfatter en 3D-visualisering af konstruktioner, generering af sektioner (både vertikale og horisontale) og Uw-værdiberegninger af komplette konstruktioner, som leverer detaljerede rapporter pr. konstruktion.

logo flower

Forbindelse af værdifulde data

BrightAnalytics er allerede forbundet med mere end 150 applikationer, og der kommer hele tiden flere til! Fandt du ikke dit stik? Lad os vide det, så tager vi os af det med det samme!

“Den store fordel er, at de kan forbindes med mange systemer meget hurtigt. Vi arbejder med to helt forskellige pakker, en cloud-baseret og en lokal pakke, og alligevel formår BrightAnalytics at indfange alle oplysninger i én visning.”
– Thomas De Moore, finansinspektør
Alides-logo