Metacom-logo
Let’s get you up and running with data from Metacom

Category

  • ERP

Metacom

Integration

BrightAnalytics kan forbindes problemfrit med Metacom og mere end 150 andre systemer og softwarepakker. På denne måde centraliserer BrightAnalytics alle dine finansielle og operationelle data på en enkelt platform. De intuitive og visuelt stærke dashboards, diagrammer og rapporter på platformen giver øjeblikkelig indsigt i din virksomheds resultater og automatiserer din ledelsesrapportering.

BrightAnalytics giver dig et 360° overblik over hele organisationen, så du altid kan holde fingeren på pulsen og træffe hurtige og velbegrundede strategiske beslutninger.

Oplev de forskellige rapporteringsmuligheder i BrightAnalytics:

Og meget mere!

Om Metacom

Metacom er en cloud-platform til digitalt byggeri, der tilbydes af Van Meijel Automatisering. ERP-systemet gør det muligt for byggefirmaer at digitalisere deres processer: design, estimering, udførelse og fakturering.

logo flower

Forbindelse af værdifulde data

BrightAnalytics forbinder allerede med mere end 150 applikationer, og der skabes stadig flere! Fandt du ikke dit stik? Lad os vide det, så tager vi os af det med det samme!

“Takket være rapporterne fra BrightAnalytics kan vi bedre overvåge vores websteders ydeevne, registrere yderligere arbejde og fakturere det igen.”
– Dries Devroe, finansdirektør
Verhelst Group logo