Microsoft Dynamics 365 Business Central
Let’s get you up and running with data from Microsoft Business Central

Category

  • CRM
  • ERP
  • Finans

Microsoft Business Central

Integration

BrightAnalytics centraliserer alle data i en enkelt platform og giver dig mulighed for at kombinere disse tal i en uendelighed for at få indsigt i realtid i din virksomheds økonomi og forretningsresultater.

BrightAnalytics omdanner automatisk data fra Business Central til klare og interaktive dashboards, grafer og rapporter og skaber et visuelt lag oven på dine data.

BrightAnalytics-platformens plug & play-aspekt gør det også muligt for dig nemt at oprette disse rapporter og dashboards selv uden inddragelse af specialister eller konsulenter. Du kan nemt selv foretage ændringer i strukturer, tilknytninger, dashboards, brugeradgange osv.

I BrightAnalytics er alle finansielle, operationelle og kontante rapporter tilgængelige med det samme:

Og meget mere!

Om Business Central og Microsoft Dynamics

Microsoft Dynamics 365 Business Central er en administrationssoftware til små og mellemstore virksomheder, der forbinder salgs-, service-, finans- og driftsteams. En løsning, der kan udvides, og som er nem at tilpasse.

Microsoft Dynamics er en produktlinje med flere modulære og brugerklare applikationer, der kombinerer CRM- og ERP-data med forretningslogik og -processer. BrightAnalytics kan forbindes til alle typer applikationer, både regnskabsprogrammer, ERP- og CRM-programmer, ubegrænset antal og uafhængigt af teknologi, herunder mange Microsoft Dynamics-pakker.

logo flower

Forbindelse af værdifulde data

BrightAnalytics er allerede forbundet med mere end 120 applikationer, og der kommer hele tiden flere til! Fandt du ikke dit stik? Lad os vide det, så tager vi os af det med det samme!

“Den store fordel er, at de kan forbindes med mange systemer meget hurtigt. Vi arbejder med to helt forskellige pakker, en cloud-baseret og en lokal pakke, og alligevel formår BrightAnalytics at indfange alle oplysninger i én visning.”
– Thomas De Moore, finansinspektør
Alides-logo