Kresoft-logo
Let’s get you up and running with data from Kresoft

Category

  • CRM
  • ERP

Kresoft

Integration

BrightAnalytics centraliserer alle de data, du har brug for, i én enkelt platform og giver dig mulighed for at kombinere tallene i en uendelighed for at få værdifuld indsigt i din virksomheds økonomi og forretningsresultater.

BrightAnalytics omdanner automatisk data fra Kresoft og andre systemer til klare og interaktive dashboards, grafer og rapporter og skaber et visuelt lag oven på dine data.

BrightAnalytics-platformens plug & play-aspekt giver dig også mulighed for nemt selv at oprette rapporter og dashboards uden inddragelse af specialister eller konsulenter. Du kan nemt selv foretage ændringer i strukturer, tilknytninger, dashboards, brugeradgange osv.

I BrightAnalytics er alle finansielle, kontante og operationelle rapporter tilgængelige med det samme:

Og meget mere!

Om Kresoft

Kresoft er en belgisk software- og konsulentvirksomhed, der fokuserer på optimering af forretningsprocesser ved hjælp af deres ERP-software, hvor alle forretningsprocesser styres centralt.

logo flower

Forbindelse af værdifulde data

BrightAnalytics er allerede forbundet med mere end 150 applikationer, og der kommer hele tiden flere til! Fandt du ikke dit stik? Lad os vide det, så tager vi os af det med det samme!

“Det faktum, at BrightAnalytics kan tilsluttes til stort set alle regnskabspakker, var en ekstra bonus for os.”
– Tom Bolsens, finansdirektør
Van Wellen Group logo