Fortnox-logo
Let’s get you up and running with data from Fortnox

Category

  • Finans

Fortnox

Fortnox tilbyder en cloud-baseret platform, der giver virksomheder og revisionsfirmaer mulighed for effektivt at administrere deres økonomi og administration.

Platformen er markedsledende i Sverige og giver kunderne adgang til finansielle tjenester og erhvervsforsikringer. Fortnox blev grundlagt i 2001 og har hovedkvarter i Växjö. Aktien er noteret på NGM Nordic MTF. Du kan få flere oplysninger på www.fortnox.se.

Integration

Hvis du vil forbinde Fortnox med BrightAnalytics-platformen og begynde at automatisere din rapportering, budgettering, prognoser og konsolidering, skal du kontakte os her!

BrightAnalytics centraliserer alle data i en enkelt platform og giver dig mulighed for at kombinere disse tal i en uendelighed for at få indsigt i realtid i din organisations finansielle og forretningsmæssige resultater.

BrightAnalytics omdanner automatisk Fortnox-data til klare og interaktive dashboards, grafer og rapporter og skaber et visuelt lag oven på dine data. I BrightAnalytics er alle finansielle, operationelle og kontante rapporter tilgængelige med det samme:

Og meget mere!

BrightAnalytics connecteert naadloos met Fortnox

BrightAnalytics-Fortnox-integrationen

BrightAnalytics-platformen kan integreres problemfrit med Fortnox og anden regnskabs-/ERP/CRM-software.

Centraliser alle dine virksomheder på én platform, og automatiser alle dine ledelsesrapporter på ingen tid.

Opdag vores kunder!
  • Annonsdax
  • Densiq-logotyp
  • Fotografiska_logo
  • Invibes_logo_transparent
  • Open Infra_logo
  • Otiga Group logotype
“BrightAnalytics er allerede mit yndlingsværktøj, og jeg har kun opdaget toppen af isbjerget. Jeg ser frem til at optimere vores rapporter yderligere.”
– Johan Ehlinger, Group Business Controller
Densiq logo