Vakware-Logo-Official
Let’s get you up and running with data from Vakware

Modules

  • Operationel rapportering
  • Finansiel rapportering

Category

  • ERP

Vakware

Om Vakware

Vakware er en alt-i-én-software (ERP), der automatiserer forretningsprocesser som f.eks. tilbud, beregninger, planlægning, regnskab, projektstyring osv. Systemet giver virksomhederne indsigt i realtid i deres forretningsdata og et overblik over de vigtigste oplysninger.

Integration

BrightAnalytics kan forbindes problemfrit med Vakware og 150 andre systemer og centraliserer alle finansielle og operationelle data i en enkelt platform. Dette giver dig mulighed for at kombinere disse tal i en uendelighed for at opnå den mest omfattende indsigt.

Dataene fra Vakware bliver hældt ind i klare og interaktive dashboards, diagrammer og rapporter på BrightAnalytics-platformen og fortæller den sande historie bag tallene. I BrightAnalytics er alle finansielle rapporter tilgængelige med det samme:

Og meget mere!

logo flower

Forbindelse af værdifulde data

BrightAnalytics er allerede forbundet med mere end 150 applikationer, og der kommer hele tiden flere til! Fandt du ikke dit stik? Lad os vide det, så tager vi os af det med det samme!

“Excel har hjulpet os i lang tid, men vi har nået grænsen. Med BrightAnalytics har vores medarbejdere alle de rigtige værktøjer i deres egne hænder.”
– Anke Ulens, administrerende direktør
Logo Vivaldis Interim