Sigma Conso logo
Let’s get you up and running with data from Sigma Conso

Category

  • Finans

Sigma Conso

Integration

BrightAnalytics centraliserer alle data i en enkelt platform og giver dig mulighed for at kombinere disse tal i en uendelighed for at få indsigt i realtid i din virksomheds økonomi og forretningsresultater.

BrightAnalytics omdanner automatisk data fra Sigma Conso til klare og interaktive dashboards, grafer og rapporter og skaber et visuelt lag oven på dine data , der giver dig et 360° overblik over hele din organisation.

BrightAnalytics-platformens plug & play-aspekt gør det også muligt for dig nemt at oprette disse rapporter og dashboards selv uden inddragelse af specialister eller konsulenter. Du kan nemt selv foretage ændringer i strukturer, tilknytninger, dashboards, brugeradgange osv.

I BrightAnalytics er alle finansielle rapporter tilgængelige med det samme:

Og meget mere!

Om Sigma Conso

Sigma Conso er et rent finansielt konsolideringsværktøj, der er rettet mod internationale koncerner, der arbejder med flersprogethed, forskellige valutaer og standarder. Denne CPM-konsulent tilbyder moduler, der kan tilpasses efter kundens behov.

logo flower

Forbindelse af værdifulde data

BrightAnalytics er allerede forbundet med mere end 120 applikationer, og der kommer hele tiden flere til! Fandt du ikke dit stik? Lad os vide det, så tager vi os af det med det samme!

“Regnskabspakkerne i vores udenlandske filialer med andre valutaer blev hurtigt integreret.”
– Gilles Desmet, produkt og finans
Stas-logo