SAP-BBD-Logo-Official
Let’s get you up and running with data from SAP Business ByDesign

Modules

 • Finansiel rapportering
 • Operationel rapportering

Category

 • ERP
 • Finans

Integration Type

 • Custom API

SAP Business ByDesign

Om SAP Business ByDesign

SAP Business ByDesign er et enkelt ERP-system i skyen med fokus på virksomheder i det mellemste marked. Værktøjet hjælper virksomheder med at vokse ved at støtte dem med hensyn til salg, økonomi, indkøb og produktstyring. De realtidsanalyser, der er inkluderet i systemet, hjælper med at forbedre effektiviteten og overskuddet.

Integration

BrightAnalytics kan forbindes problemfrit med SAP Business ByDesign og 250 andre systemer og centraliserer alle finansielle og operationelle data i en enkelt platform. Dette giver dig mulighed for at kombinere disse tal i en uendelighed for at opnå den mest omfattende indsigt.

Dataene fra SAP Business ByDesign bliver hældt ind i klare og interaktive dashboards, diagrammer og rapporter på BrightAnalytics-platformen og fortæller den sande historie bag tallene. I BrightAnalytics er alle finansielle rapporter tilgængelige med det samme:

Og meget mere!

logo flower

Forbindelse af værdifulde data

BrightAnalytics er allerede forbundet med mere end 250 applikationer, og der kommer hele tiden flere til! Fandt du ikke dit stik? Lad os vide det, så tager vi os af det med det samme!

“Excel har hjulpet os i lang tid, men vi har nået grænsen. Med BrightAnalytics har vores medarbejdere alle de rigtige værktøjer i deres egne hænder.”
– Anke Ulens, administrerende direktør
Logo Vivaldis Interim
 • Hvad er ledelsesrapportering?

  Ledelsesrapportering består i at indsamle data, og visualisere dem på en enkel måde.

 • Hvem er BrightAnalytics?

  BrightAnalytics er en teknologi-virksomhed i vækst. Det er vores mål at hjælpe virksomheder med at strømline deres ledelsesrapporterings-processer.

 • Er BrightAnalytics en løsning til komplekse virksomheder?

  BrightAnalytics er en løsning til enhver virksomhed: kompleks eller ikke kompleks. Løsningen vokser med virksomheden. Endvidere er BrightAnalytics ideel til virksomheder med stor kompleksitet som f.eks. flere virksomheder, forskellige valutaer, konsolidering etc.

 • Hvad er finansiel rapportering?

  Finansielle rapportering giver indsigt i virksomhedens økonomiske tilstand.