Rentman-Logo-Official

Modules

  • Operationel rapportering
  • Finansiel rapportering

Category

  • ERP
  • Finans

Rentman

Om Rentman

Rentman er et værktøj til ressourceforvaltning og planlægning for AV- og eventbranchen. Med denne platform kan virksomheder planlægge ressourcer, samarbejde om projekter, følge deres lagerbeholdning og oprette og sende tilbud.

Integration

BrightAnalytics kan forbindes problemfrit med Rentman og 150 andre systemer og centraliserer alle finansielle og operationelle data i en enkelt platform. Dette giver dig mulighed for at kombinere disse tal i en uendelighed for at opnå den mest omfattende indsigt.

Dataene fra Rentman bliver hældt ind i klare og interaktive dashboards, diagrammer og rapporter på BrightAnalytics-platformen og fortæller den sande historie bag tallene. I BrightAnalytics er alle finansielle rapporter tilgængelige med det samme:

Og meget mere!

logo flower

Forbindelse af værdifulde data

BrightAnalytics er allerede forbundet med mere end 150 applikationer, og der kommer hele tiden flere til! Fandt du ikke dit stik? Lad os vide det, så tager vi os af det med det samme!

“Excel har hjulpet os i lang tid, men vi har nået grænsen. Med BrightAnalytics har vores medarbejdere alle de rigtige værktøjer i deres egne hænder.”
– Anke Ulens, administrerende direktør
Logo Vivaldis Interim