Popsy-logo
Let’s get you up and running with data from Popsy

Category

  • Finans

Popsy

Integration

BrightAnalytics centraliserer alle data i en enkelt platform og giver dig mulighed for at kombinere disse tal i en uendelighed for at få indsigt i realtid i din organisations økonomi og forretningsresultater.

BrightAnalytics omdanner automatisk data fra Popsy og ethvert regnskabs-, ERP- eller CRM-system til klare og interaktive dashboards, diagrammer og rapporter og skaber et visuelt lag oven på dine data.

I BrightAnalytics er alle finansielle rapporter tilgængelige med det samme:

Og mange flere!

Om Popsy

Popsy tilbyder komplet og integreret regnskab både lokalt og i skyen. Denne softwareløsning indeholder en modulær struktur, hvor du kan vælge mellem forskellige funktioner som f.eks. scanning af dokumenter, afskrivninger, kommerciel forvaltning og årsregnskaber.

BrightAnalytics opretter forbindelse med Popsy, Popsy Active og Popsy Clairfield og trækker alle data ind, så alle data og forretningsoplysninger er samlet ét sted. På den måde har du alle KPI’er og tal lige ved hånden, og du kan hurtigt foregribe og træffe beslutninger baseret på data.

logo flower

Forbindelse af værdifulde data

BrightAnalytics er allerede forbundet med mere end 120 applikationer, og der kommer hele tiden flere til! Fandt du ikke dit stik? Lad os vide det, så tager vi os af det med det samme!

“Det faktum, at BrightAnalytics kan tilsluttes til stort set alle regnskabspakker, var en ekstra bonus for os.”
– Tom Bolsens, finansdirektør
Van Wellen Group logo