Book-in_logo
Let’s get you up and running with data from Book-in

Modules

 • Finansiel rapportering
 • Kasserapportering

Category

 • Finans

Book-in

Integration

BrightAnalytics centraliserer alle finansielle og operationelle data i en enkelt platform og giver dig mulighed for at kombinere disse tal i en uendelighed for at opnå den mest omfattende indsigt.

BrightAnalytics kan forbindes problemfrit med Book-in. Dataene omdannes til klare og interaktive dashboards, grafer og scorekort på BrightAnalytics-platformen og fortæller den sande historie bag tallene. I BrightAnalytics er alle finansielle rapporter tilgængelige med det samme:

Og meget mere!

Om Book-in

Book-in er en simpel regnskabsløsning udviklet af Intec. Book-in tilbyder regnskabs- og skatterådgivning via deres intuitive program, som er tilgængeligt på tysk, fransk, hollandsk og engelsk, og som har alle funktioner i et moderne regnskab som f.eks. regnskab for køb, salg og finansielle transaktioner.

VincentLogistics testimonial BrightAnalytics e1631016474429
Det, der straks faldt i øjnene ved BrightAnalytics, var, at det var en meget visuel og grafisk stærk løsning.
– Caroline Vergotte, finansdirektør
Læs mere
logo flower

Forbindelse af værdifulde data

BrightAnalytics er allerede forbundet med mere end 120 applikationer, og der kommer hele tiden flere til! Fandt du ikke dit stik? Lad os vide det, så tager vi os af det med det samme!

 • Hvad er ledelsesrapportering?

  Ledelsesrapportering består i at indsamle data, og visualisere dem på en enkel måde.

 • Hvem er BrightAnalytics?

  BrightAnalytics er en teknologi-virksomhed i vækst. Det er vores mål at hjælpe virksomheder med at strømline deres ledelsesrapporterings-processer.

 • Er BrightAnalytics en løsning til komplekse virksomheder?

  BrightAnalytics er en løsning til enhver virksomhed: kompleks eller ikke kompleks. Løsningen vokser med virksomheden. Endvidere er BrightAnalytics ideel til virksomheder med stor kompleksitet som f.eks. flere virksomheder, forskellige valutaer, konsolidering etc.

 • Hvad er finansiel rapportering?

  Finansielle rapportering giver indsigt i virksomhedens økonomiske tilstand.