Partena Professional-logo
Let’s get you up and running with data from Partena Professional

Category

  • CRM

Partena Professional

Integration

BrightAnalytics kan forbindes med Partena Professional og skaber en visuel skal over både finansielle og operationelle data. De klare og effektive dashboards, grafer og rapporter giver øjeblikkelig indsigt i din virksomheds resultater og sætter dine driftsdata i en sammenhæng.

Sammenlign præstationer, analysér de forskellige typer fravær og deres omkostninger eller overvåg de forskellige former for aflønning. BrightAnalytics’ kraftfulde visualiseringer giver dig mulighed for at træffe effektive og velbegrundede strategiske beslutninger.

Oplev de forskellige rapporteringsmuligheder i BrightAnalytics:

Og mange flere!

Et partnerskab

BrightAnalytics er ikke kun forbundet med Partena Professional, men har også indgået et partnerskab. Partena Professionals tidligere datalager vil blive erstattet af det nye, intuitive HR-analysemodul, der er placeret på BrightAnalytics-platformen.v

Om Partena Professional

Partena Professional vejleder og støtter virksomheder med speciale i forvaltning af menneskelige ressourcer og iværksætteri.

Få mere at vide om vores partnerskab med Partena Professional

“Og da værktøjet er direkte forbundet med vores regnskabspakke via en automatisk synkronisering, ved vi, at tallene altid er nøjagtige.”
– Ralph Van Tongelen, finanschef
November Five-logo
Opdag vores kunder!
  • Bavet-logo-home page-BrightAnalytics
  • Culligan_logo_transparent
  • House of Talents_logo
  • Invibes_logo_transparent
  • Luba-logo-hjemmeside-BrightAnalytics
  • Versele-laga_logo_transparent
logo flower

Forbindelse af værdifulde data

BrightAnalytics er allerede forbundet med mere end 150 applikationer, og der kommer hele tiden flere til! Fandt du ikke dit stik? Lad os vide det, så tager vi os af det med det samme!