Let’s get you up and running with data from ORAS (af Organi)

Category

  • Finans

ORAS (af Organi)

Integration

BrightAnalytics opretter forbindelse til ORAS (Organi) og danner en visuel skal over både finansielle og operationelle data. De intuitive og visuelt stærke dashboards giver øjeblikkelig indsigt i din virksomheds tilstand og automatiserer din ledelsesrapportering. Du får et 360° overblik over hele organisationen, så du altid kan holde fingeren på pulsen og træffe hurtige og velbegrundede strategiske beslutninger.

I BrightAnalytics er alle rapporter tilgængelige med det samme:

Og mange flere!

Om ORAS

ORAS er et regnskabssystem, der er udviklet af Organi, en it-leverandør af software, hardware og IKT-tjenester. ORAS-regnskabssystemet er en finansiel pakke, som halvautomatiserer regnskabstransaktioner, opretter omfattende ledelsesrapporter via Qlikview og meget mere. Softwaren fokuserer primært på mellemstore og store virksomheder samt på revisionsfirmaer.

logo flower

Forbindelse af værdifulde data

BrightAnalytics er allerede forbundet med mere end 120 applikationer, og der kommer hele tiden flere til! Fandt du ikke dit stik? Lad os vide det, så tager vi os af det med det samme!

“BrightAnalytics er allerede mit yndlingsværktøj, og jeg har kun opdaget toppen af isbjerget. Jeg ser frem til at optimere vores rapporter yderligere.”
– Johan Ehlinger, Group Business Controller
Densiq logo