Myob-Logo-Official

Modules

  • Finansiel rapportering
  • Operationel rapportering
  • Kasserapportering

Category

  • Finans

Myob

Om Myob

Myob er en forretningsadministrationsplatform, der hjælper virksomheder, fra start-ups til store virksomheder, med at spare tid og samtidig arbejde så effektivt som muligt. De tilbyder løsninger til flere afdelinger, såsom Finans, Regnskab & Skat og Medarbejdere osv.

Integration

BrightAnalytics forbinder problemfrit med Myob og 150 andre systemer og centraliserer alle finansielle og operationelle data på en enkelt platform. Dette giver dig mulighed for at kombinere disse tal i en uendelighed for at opnå den mest omfattende indsigt.

Dataene fra Myob hældes i klare og interaktive dashboards, diagrammer og rapporter på BrightAnalytics-platformen og fortæller den sande historie bag tallene. I BrightAnalytics er alle finansielle rapporter tilgængelige med det samme:

Og meget mere!

logo flower

Forbindelse af værdifulde data

BrightAnalytics er allerede forbundet med mere end 150 applikationer, og der kommer hele tiden flere til! Fandt du ikke dit stik? Lad os vide det, så tager vi os af det med det samme!

“Excel har hjulpet os i lang tid, men vi har nået grænsen. Med BrightAnalytics har vores medarbejdere alle de rigtige værktøjer i deres egne hænder.”
– Anke Ulens, administrerende direktør
Logo Vivaldis Interim