Holded-Logo-Official

Modules

  • Finansiel rapportering
  • Operationel rapportering

Category

  • CRM
  • Finans

Holded

Om Holded

Holded er en cloudbaseret forretningsstyringssoftware til SMV’er. Denne software hjælper virksomheder med at automatisere opgaver og strømline deres fakturering og regnskab. Du kan spare tid ved at bruge bankafstemning til dine fakturaer og transaktioner og ved at bruge de let tilgængelige og redigerbare skabeloner, for eksempel.

Integration

BrightAnalytics forbinder problemfrit med Holded og 150 andre systemer og centraliserer alle finansielle og operationelle data på en enkelt platform. Dette giver dig mulighed for at kombinere disse tal i en uendelighed for at opnå den mest omfattende indsigt.

Dataene fra Holded hældes i klare og interaktive dashboards, diagrammer og rapporter på BrightAnalytics-platformen og fortæller den sande historie bag tallene. I BrightAnalytics er alle finansielle rapporter tilgængelige med det samme:

Og meget mere!

logo flower

Forbindelse af værdifulde data

BrightAnalytics er allerede forbundet med mere end 150 applikationer, og der kommer hele tiden flere til! Fandt du ikke dit stik? Lad os vide det, så tager vi os af det med det samme!

“Excel har hjulpet os i lang tid, men vi har nået grænsen. Med BrightAnalytics har vores medarbejdere alle de rigtige værktøjer i deres egne hænder.”
– Anke Ulens, administrerende direktør
Logo Vivaldis Interim