Fishbowl logo
Let’s get you up and running with data from Fiskeskål

Category

  • ERP
  • Finans

Fiskeskål

Integration

BrightAnalytics kan forbindes med Quickbooks og Fishbowl og centraliserer alle data i én enkelt platform. Dette giver dig mulighed for at kombinere disse tal i en uendelighed for at få indsigt i realtid i din virksomheds økonomi og forretningsresultater.

BrightAnalytics omdanner automatisk data fra Fishbowl til klare og interaktive dashboards, grafer og rapporter og skaber et visuelt lag oven på dine data.

BrightAnalytics-platformens plug & play-aspekt gør det også muligt for dig nemt at oprette disse rapporter og dashboards selv uden inddragelse af specialister eller konsulenter. Du kan nemt selv foretage ændringer i strukturer, tilknytninger, dashboards, brugeradgange osv.

I BrightAnalytics er alle finansielle og operationelle rapporter tilgængelige med det samme:

Og meget mere!

Om Fishbowl

Fishbowl er en software, der fokuserer på at styre produktion og lager for Quickbooks, Xero og mere… Funktionerne omfatter, men er ikke begrænset til, lagerstyring, arbejdskraft- og jobsporing og ordrestyring, og .

logo flower

Forbindelse af værdifulde data

BrightAnalytics er allerede forbundet med mere end 120 applikationer, og der kommer hele tiden flere til! Fandt du ikke dit stik? Lad os vide det, så tager vi os af det med det samme!

“Og da værktøjet er direkte forbundet med vores regnskabspakke via en automatisk synkronisering, ved vi, at tallene altid er nøjagtige.”
– Ralph Van Tongelen, finanschef
November Five-logo