Cegid-logo
Let’s get you up and running with data from Cegid

Category

  • Finans

Cegid

Integration

BrightAnalytics kan sømløst forbindes med Cegid og forskellige regnskabs-, ERP- og CRM-pakker. Dette gør det muligt for BrightAnalytics-platformen at centralisere alle relevante data i en enkelt platform. Dette giver dig mulighed for at kombinere disse tal i en uendelighed for at opnå den mest omfattende indsigt.

Dataene fra Cegid bliver hældt ind i klare og interaktive dashboards, diagrammer og rapporter på BrightAnalytics-platformen, der fortæller den sande historie bag tallene. I BrightAnalytics er alle finansielle rapporter tilgængelige med det samme:

Og meget mere!

Om Cegid

Cegid letter faktureringen, så du sparer tid i den daglige ledelse af din virksomhed. Softwaren er en løsning, der gør det nemt at administrere fakturaer og betalinger online.

logo flower

Forbindelse af værdifulde data

BrightAnalytics er allerede forbundet med mere end 120 applikationer, og der kommer hele tiden flere til! Fandt du ikke dit stik? Lad os vide det, så tager vi os af det med det samme!

“BrightAnalytics er allerede mit yndlingsværktøj, og jeg har kun opdaget toppen af isbjerget. Jeg ser frem til at optimere vores rapporter yderligere.”
– Johan Ehlinger, Group Business Controller
Densiq logo