BoCount Dynamics-logo
Let’s get you up and running with data from BoCount Dynamics

Category

  • Finans

BoCount Dynamics

Integration

BrightAnalytics centraliserer alle finansielle og operationelle data i en enkelt platform og giver dig mulighed for at kombinere disse tal i en uendelighed for at opnå den mest omfattende indsigt. BrightAnalytics giver desuden et 360° overblik over hele organisationen ved at oprette forbindelse til adskillige regnskabs-, ERP- og CRM-systemer.

Dataene fra BoCount Dynamics omdannes til klare og interaktive dashboards, grafer og scorekort på BrightAnalytics-platformen, der fortæller den sande historie bag tallene. I BrightAnalytics er alle finansielle rapporter tilgængelige med det samme:

Og meget mere!

Om BoCount Dynamics

BoCount Dynamics er en Microsoft-software til regnskabsfirmaer og deres kunder. Denne regnskabssoftware fokuserer på både økonomi- og kontoradministration og ser også nærmere på ERP-funktioner.

Derudover kan BrightAnalytics også forbindes til Microsoft Dynamics Navision, Microsoft Dynamics AX, Microsoft Dynamics 365 for Finance & Operations og Microsoft Dynamics 365 Business Central.

logo flower

Forbindelse af værdifulde data

BrightAnalytics er allerede forbundet med mere end 120 applikationer, og der kommer hele tiden flere til! Fandt du ikke dit stik? Lad os vide det, så tager vi os af det med det samme!

“Og da værktøjet er direkte forbundet med vores regnskabspakke via en automatisk synkronisering, ved vi, at tallene altid er nøjagtige.”
– Ralph Van Tongelen, finanschef
November Five-logo