1c:virksomhedslogo
Let’s get you up and running with data from 1C:Enterprise

Category

  • Finans

1C:Enterprise

Integration

BrightAnalytics centraliserer alle finansielle og operationelle data i en enkelt platform og giver dig mulighed for at kombinere disse tal i en uendelighed for at opnå den mest omfattende indsigt.

Dataene fra 1C:Enterprise omdannes til klare og interaktive dashboards, grafer og scorekort på BrightAnalytics-platformen, der fortæller den sande historie bag tallene. I BrightAnalytics er alle finansielle rapporter tilgængelige med det samme:

Og meget mere!

Over 1C:Enterprise

1C:Enterprise er en udviklingsplatform skabt af 1C Company, der tilbyder en standardinfrastruktur og værktøjer til hurtig udvikling af virksomhedsapplikationer. Virksomheden, 1C Company, er en uafhængig udvikler af virksomhedssoftware og har specialiseret sig i softwareudvikling, distribution, udgivelse og support.

logo flower

Forbindelse af værdifulde data

BrightAnalytics er allerede forbundet med mere end 100 applikationer, og der kommer hele tiden flere til! Fandt du ikke dit stik? Lad os vide det, så tager vi os af det med det samme!

“BrightAnalytics er allerede mit yndlingsværktøj, og jeg har kun opdaget toppen af isbjerget. Jeg ser frem til at optimere vores rapporter yderligere.”
– Johan Ehlinger, Group Business Controller
Densiq logo