Excel hjalp os i lang tid, men vi stødte på begrænsninger.

-Anke Ulkens, administrerende direktør
"Der gik knap seks uger fra de første samtaler til gennemførelsen: Det hele gik utroligt hurtigt."
- Anke Ulkens, administrerende direktør

Connectors in use

Modules in use

Du har værktøjerne til at gøre en forskel

“Før vores netværk af kontorer voksede, udarbejdede vi næsten aldrig rapporter: det var for besværligt. Siden BrightAnalytics blev indført, har vi baseret alle beslutninger på et komplet overblik. Både for ledelsen, de forskellige kontorer og medarbejderne.” – Anke Ulens, CEO Vivaldis Interim

En brugervenlig platform til hurtigt at hente og fortolke alle tilgængelige data på forskellige niveauer. Det var Vivaldis midlertidige ønske. I løbet af kort tid voksede vikarbureauet fra 30 til 45 kontorer i Belgien: “Excel har hjulpet os i lang tid, men vi nåede grænsen”, siger Vivaldis-CEO Anke Ulens. “Med BrightAnalytics har alle 125 medarbejdere alle værktøjer i deres egne hænder til at gøre en forskel.” Hun tilføjer: “Vi plejede at kunne anmode om rapporter, men det gjorde vi aldrig: det var for besværligt”.

Vivaldis bruger BrightAnalytics på to måder. I første omgang at informere ledelsen med de nødvendige nøgletal og rapporter. “Før kunne vi også gøre det, men vi gjorde det næsten ikke. Det var for besværligt og tog for meget tid. Nu har vi alle de oplysninger, vi har brug for til at træffe beslutninger hurtigt og på en brugervenlig måde. Vi kan se nøgletallene med det samme og kan opdele dem om nødvendigt, f.eks. for at sammenligne resultaterne mellem eksisterende og nye kontorer.”

Tal og rapporter efter kontor

Tallene og rapporterne er ikke kun vejledende for bestyrelsen, de forskellige kontorer bruger også BrightAnalytics dagligt. “Vores forretningsmodel er bygget på stor selvstændighed for kontorerne og medarbejderne. Med BrightAnalytics kan de se præstationerne på et øjeblik, sammenligne dem og vide, hvilke tjenester der giver hvilke margener. Det giver dem alle de input, de har brug for til at træffe de bedste valg.”

Praktisk indsigt til konkrete beslutninger

BrightAnalytics bruger alle data fra Vivaldis’ egen ERP-pakke, anytime: “Rapporterne og dataene er meget forretningsorienterede. Det er en kompliment! Det er ikke data med en it- eller regnskabsbaggrund, men praktiske tal, der hjælper ledelsen med konkrete beslutninger. ”

Det er aldrig let at indføre et nyt system, og det er ofte en langvarig proces. Det var ikke tilfældet med BrightAnalytics. Der gik knap seks uger fra de indledende drøftelser til implementeringen. Internt var der ingen modstand. “Det er meget brugervenligt, og BrightAnalytics er altid tilgængelig, hvis du har spørgsmål. Men det er faktisk næppe nødvendigt, for platformen har ikke fejlet en eneste gang.”

logo flower

De voordelen van BrightAnalytics volgens Vivaldis Interim:

  • Hurtig og brugervenlig
  • Korte implementeringstid
  • Gemakkelijk og hurtig filtrering
  • Velfærdig service

Benieuwd hvad BrightAnalytics kan betyde for dig?