Løsninger til kasserapportering

Følg din kontantposition dagligt med BrightAnlaytics. Vores cash reporting-modul giver dig indsigt i dine forfaldsdatoer (kunder-leverandører) og bestemmer din fremtidige finansielle position.

Indberetning af likvide midler i BrightAnalytics

Få indsigt i alle kontantbevægelser. Du kan tilgå den kortsigtede likviditetssituation og se langsigtede tendenser, der kan være af stor strategisk betydning. En daglig opdatering af din kontantbeholdning og dine udløbssaldi vil give dig en hurtig gevinst hver dag. En sammenligning af alt dette med din forretningsplan kan gøre dig klogere. Og hvad med endnu mere indsigt baseret på salgstragten eller ordrebøgerne?

BrightAnalytics-modulerne til rapportering af kontanter giver dig alle de værktøjer, du har brug for til at håndtere dine kontanter korrekt. Både i fortid og nutid og med en så trofast forudsigelse af fremtiden som muligt.

Cash view cashflow statement

Pengestrømsopgørelse

Grundlaget for at kontrollere dine likvider er at udarbejde en pengestrømsopgørelse. BrightAnalytics giver dig mulighed for at overvåge den indgående og udgående pengestrøm med et enkelt blik.

Cash view supplier agings

Forfald

Du modtager automatisk daglige aldersanalyser fra din regnskabspakke. I BrightAnalytics kan du følge dine betalinger fra kunder og leverandører på daglig basis. Giv også medarbejderne mulighed for at administrere deres egen kundeportefølje gennem opfølgninger.

Indberetning af likvide midler - prognose af likvide midler

Kontantprognoser

Forudsig din likviditetssituation på baggrund af budgetter i din forretningsplan, f.eks. forventet salg og omkostninger. Se fremad og afklar, hvilke planer og hældninger der kan være mulige eller ikke mulige.

Få et 360° overblik over den samlede organisation

“Da coronakrisen brød ud, modtog vi signaler fra både kunder og leverandører, som fik os til at indse, at det blev afgørende at overvåge vores cash flow nøje.
– Bart Van den Broeck, finansdirektør
Van der Erve-logo
logo flower

Fandt du ikke det, du søgte?

Udfordr os med dit rapporteringsproblem.

Hos BrightAnalytics er du ikke kun omgivet af it-professionelle, men også af finansanalytikere. Ved du ikke, hvordan du skal håndtere noget med det samme? Vi sætter os gerne ned ved tegnebrættet og leder efter en løsning.

Er du interesseret i at se en forsmag på vores platform?

  • Hvem er BrightAnalytics?

    BrightAnalytics er en ung virksomhed med store ambitioner. Det er vores mål at hjælpe så mange virksomheder som muligt med at få fart på forretningen takket være et klart indblik i virksomhedens Corporate Performance. Dette gør vi ved at automatisere de komplekse rapporteringsprocesser for dine finansielle, operationelle og kontante tal. På denne måde kan du hele tiden kan holde fingeren på pulsen og vokse hurtigere, men på en kontrolleret måde.

  • Hvad er ledelsesrapportering?

    Ledelsesrapportering består i at indsamle data, og visualisere dem på en enkel måde.

  • Hvad tilbyder BrightAnalytics med hensyn til rapportering af kontanter?

    Likviditetsmodulet i BrightAnalytics består af posters alder (kunder-leverandører) og pengestrømsanalyser. Dette kan tilvælges til platformen. Jo mere omfattende vi gør datakilden, desto flere tendenser kan forudsiges med hensyn til likviditet.